maanantaina, elokuuta 28, 2006

Migreeniä ja kirpparitavaraa

Kylläpä aika on taas hurahtanut. Viikonlopusta ei olekaan mitään kerrottavaa. Lauantai meni migreenin kourissa. Sunnuntaina urakoin ja skannasin vuoden 2004 käsityölehtien parhaat palat talteen. Saa nähdä montako joululahjaa niistä ohjeista saan toteutettua.. Illalla haimme isän autotallista kirpparille menevät tavarat.

Viikko alkoi kyllä niin maanantaisesti että. Pari mokaa olin töissä tehnyt ja niiden kanssa kamppailin aamun. Sain sentään kiireellisiäkin juttuja tehtyä kunhan kävin syömässä ensin. Töiden jälkeen suuntasin koululle aloittamaan tämän syksyn opinnot. Koulu oli uudistunut ja meinasin pukata väärästä ovesta sisään. Siellä oli niin yliopisto meininki.. Opiskeluinto lakkasi heti kun sain kuulla että tentti olisi huomenna. Miten koulu jutut voikin unohtua näin kesän aikana? Noh, ainahan uusintapäiviä tulee! Iltapäivällä kävimme porukalla ukin luona kun meinaa olla huonona. Keuhkokuume tai jotain. :(

Avokin lähtiessä salille huomasin että minullahan on hyvää aikaa hinnoitella huomiseksi valmiiksi kirpparitavarat. Tietenkin olin ihan varma että meidänkin varastossa näitä tavaroita on. Ei kun avokki alkuveryttelyyn varastoon.
Minä: Se on tuo alimmainen laatikko tuolla.
Avokki: *huokaus* *kaivaa laatikon muiden rojujen alta*
M: *aukaisee laatikon* Ei se kuule olekaan tää. Täällä on näitä mun purkkeja! *miettii ja tutkii varastoa* Se on toi jossa lukee "kirpparille".
A: *huokaus* *laittaa edellisen laatikon takaisin ja kaivaa seuraavan laatikon*
M: *avaa laatikon* Eihän täällä oo ku näitä kirjoja. Ei nämä minnekään kirpparille mee! Mutta hei, täällä on tää pieni laatikko jota ollaan etitty viikko! Täällä on se uimalippu ja pacekortti! Ei täältä varastosta lähekään mitään kirpparille.
A: *iso huokaus* *asettelee tavarat takaisin varastoon*
Kannettiin sitten autosta isän luota haetut tavarat.

Ei kommentteja: