tiistaina, elokuuta 29, 2006

Touhukas päivä

Touhukas päivä alkoi relaatiotietokantojen kurssilla eli koulussa taas oltiin. Tenttiin olisi pitänyt ruokailun jälkeen mennä mutta huonosti valmistautuneena jätin väliin.

Sain uudet silmälasini tänään. Maailma kirkastui taas kerran. Totuttelua kuitenkin vaatii kun malli on kapeampi kuin edellisissä ja nyt alaspäin katsoessa täytyy liikuttaa päätä mukana, ei riitä että pelkästään silmät liikkuu. Mutta sangat on hienot, ja mikä parasta ruskeat! Viime viikolla sain uudet ruskeat kengät ja housut. Vielä ruskea isonappinen villatakki ja uusi look on valmis!

Päivällä ukin luona ollessa tuli avokilta puhelu. Pyysi kauniisti äitin autoa lainaan. Kajarit ovat siis saapuneet! Perheenlisäystä tuli taas lisää kahden takakajarin ja subbarin verran. Hyvin kuuluu (testattu Big Brotherilla).

Ai niin, kirpparitavarat löysivät tiensä perille ja muutama sai jo uuden kodin siinä pöytää vasta laittaessamme. Hyvä hyvä.

1 kommentti:

Kummitäti kirjoitti...

Hei Kummityttö! Mukavaa kun olet saanut uuden luukin! Muutama päivä sitten juuri kaivoimme esiin kuvan, jossa esittelit "sinistä luukkiasi"! Muistatko?? Turusta asti piti kummitädin lähettää sinistä tukkaväriä! Ehkä tuo ruskea luukki sopiikin ikäisellesi paremmin.. haa... Intoa opiskeluun ja mukavaa syksyä muutenkin!