keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Odotus palkitaan

Ohhoh, päivittäminen jäänyt. Noh, nyt on taas kerrottavaa.
Vessan kaapit tulivat. "Tommin sisko" kävi noutamassa kaappinsa ja on tyytyväinen. Allaskaappi elää sopusoinnussa altaan kanssa ja myöskin peilikaappi on saanut sisälleen paaaljon tavaraa. Kuvia en kehannut ottaa kun peilistä heijastuu muuten niin sekainen kylppäri.

Eilen meinasi olla hermot hieman kireällä kun huomasin että meillähän on koulussa intensiiviviikko ensi viikolla. Olin varannut siihen viikon loman että saan keskittyä kokonaan opiskeluun mutta olin unohtanut millä viikolla intensiiviopiskelu on! Sain onneksi työt sumplittua niin että tietokantakurssille pääsen mutta tekniikan tunnit jäävät vähän oman onnensa nojaan. Toinen tekniikan kursseista on verkkokurssi ja avokkikin on suorittanut sen joten siihen saan vähän apua täältä kotoakin.

Tänään kävin sompailemassa vähän kirjastossa. Yritin haalia mahdollisimman monta vuoden 2004 käsityölehtiä niiden nukkisohjeiden takia. Aika monta löysinkin. Mutta kierroksen kruunasi Taavi Soininvaaran Marsalkan Miekka, joka oli varattuna minulle! Nyt pannaria lautaselle ja partsille ahmimaan uutta kirjaa!

Ei kommentteja: