torstaina, heinäkuuta 12, 2012

LomallaMinä olen löytäny itelleni kesäasunnon! Se on tämä etummainen mökki. 

No ei vaineskaan! Kuva on Luleån vanhasta kirkkokaupungista. Eipä sillä, nämä vanhat tuvat ovat ihania ja voisin ihan hyvin ottaakin tuon mökin itselleni tuolta ihanasta paikasta.

Me päästiin koko porukka viikonloppulomalle kun mummi ja pappa hakivat Kaarinan mummilaan ja minä ja mies hurautettiin Luleåån. Monesti ollaan sinne menoa suunniteltu, mutta ei olla koskaan päästy sinne asti. Nyt kun oli vaan viikonloppu aikaa ja Oulu on niiiiin nähty, niin päätettiin lopulta ajaa ihan ulkomaille. Luleåssa käytiin vanhassa kaupungissa ja kierreltiin kaupungilla. Ja ihan vaan oltiin rennosti.  Vanhan kaupungin kirkko oli mah-ta-va. Kun mentiin sinne niin siellä oli ristiäiset menossa. Tilaisuus oli juuri loppunut ja päästiin sisään. Kuva tosin otettiin vasta kun juhlaväki oli poistunut. Myös nykyisessä kaupungissa oltaisiin haluttu mennä katsomaan kirkkoa mutta myös siellä oli ristiäiset menossa! Elite Stadshotell oli hieno vanha hotelli. Hotelli oli rauhallinen vaikka oli ihan keskustassa. Vieressä oli puisto jota käytiin myös ihastelemassa.


Myös tytöllä kuulostaa olleen hieno viikonloppu. Oli saanut läsiä uima-altaassa ja kun saimme kuvia viikonlopulta niin joka toisessa tyttö söi jäätelöä. 

Oli hyvä huomata, että Kaarina pärjää loistavasti ilman vanhempia ja vanhemmatkin pärjäävät (joten kuten!) hetken ilman Kaarinaa. Pieni hengähdystauko kaikille teki varmasti hyvää.

2 kommenttia:

ultsi kirjoitti...

Myös mummi ja pappa nauttivat täysin rinnoin, tämä viikonloppu oli kesän kohokohta.

tk kirjoitti...

Kylläpä on ollut ihana viikonloppu teillä kaikilla! Iloista kesän jatkoa sinne pohjoiseen! TK