keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2012

Jääkarhuja ja omenapuun kukkia

Voi tätä Lapin kesää. Ensin tuntui että kevät jäi välistä kokonaan ja sitten taas tuntui ettei kesä tule ollenkaan kun on niin kylmää. Kesäkukkien ostokin meinasi jäädä kokonaan kun kylmyydessä ei tullut miettineeksikään kukkia ja sitten kun tuli lämmintä niin puutarhat ammottivat melkein tyhjillään.

No nyt on kukkia, mutta nyt sitten on taas sadekausi meneillään. Kylmyydestä huolimatta nurmikko on leikattu jo pariin kertaan ja kukat ovat alkaneet kukkia. Omenapuissakin on jo kukkia.

Jääkarhuja (ja muita eläimiä) käytiin ihmettelemässä Ranuan eläinpuistossa. Tuolloin oli tosi lämmin päivä ja eläimet vaan köllötteli varjossa. Tytölle taisi olla parasta kun sai ilmapallon ja pääsi liukumäkeen. Ne pienet ilot!

Tänään käytiin kaverin ja lapsien kanssa moikkaamassa tuttuja meidän molempien entisellä työpaikalla. Tulipa vähän vaihtelua arkeen ja oli ihanaa nähdä tuttuja pitkästä aikaa! Että vilkutus vaan sinnepäin!

Keskikesän juhlaa vietetään viikonloppuna vaikka meillä ei ole kesä vielä alkanutkaan. Hyvä puoli siinä on se, että kaikki kesävaatteet voi ostaa alennusmyynnistä. Yöttömän yön shoppailuihin siis maanantaina!

Nii, ja mulla on tuolla otsikossakin tosi kesäisiä kuvia. Huh.

Ei kommentteja: