tiistaina, joulukuuta 13, 2011

Kotiäidin vapaapäivä

Kotiäidin mielenterveystyötä on tuettu kaksissa myyjäisissä. Melkein vuoden olemme kaverin kanssa tienneet myyjäisiin menosta, mutta kas kummaa tuotteet piti tehdä viime tingassa. Kivoja tuotteita kuitenkin valmistui ja kauppa kävi.

Ensin olimme Lionsien myyjäisissä ja viime viikonloppu hurahti Pöykkölässä. Isot oli kemut ja paljon väkeä. Ja mikä tärkeintä -hauskaa oli!
Mulla oli myynnissä lasikoruja, heijastimia, muistikirjoja ja hernepusseja. Neliötonttulakkeja tein muka lapsille, mutta aikuisten koot loppuivat heti. Päästänikin jouduin oman lakkini myymään.
Tänä vuonna näillä tuotteilla, ensi vuonna jotakin muuta. Joo-o. Päätettiin että ensi vuonna skipataan pienet myyjäiset ja panostetaan vaan Pöykkölään.

Vapaapäivän pidin myös itsenäisyyspäivänä kun suuntasin siskoni kanssa shoppailemaan Ruotsiin. Ikean reissu oli pettymys, mutta muista kaupoista sitten löytyikin muuta kivaa. Ehdittiin hyvin vielä illalla katsomaan Linnan juhlia ja herkuttelemaan pitsalla.

1 kommentti:

säde kirjoitti...

Ihania juttuja olet saanut aikaiseksi myyjäisiin!! :) Voisko sulta tilata postitse näitä? tykästyin noihin sydämiin, onko ne samalla heijastimia? Jos olisi vielä jäljellä niin haluisin alimmasta rivistä ruskean sydämen, keskirivistä valkoisen sydämen ja ylärivistä turkoosin. En ihan saa selvää tuosta hinnasta? Tonttulakillekin meillä olisi tarvetta, mikäs niiden hinta on? sopisikohan ens jouluna 2,5 v päähän vielä?