sunnuntaina, marraskuuta 27, 2011

Marraskuu on kakkukuu

Marraskuussa vietetään paljon juhlia. Kakun syönti aloitettiin kummitytön synttäreillä joita juhlittiin rankasti etukäteen. Hoppu meinasi lahjan kanssa tulla, mutta delegoin askartelua myös miehelle niin lahja ehti kuin ehtikin valmistua. 2-vuotias kummityttö sai meiltä lahjaksi lorupussin ja lorukortteja.
Seuraavaksi juhlimme ensimmäistä isänpäivää. Isä sai juhlapäivänään suklaakakkua ja lahjakortin suksihuoltoon.

Isoimmat kekkerit vietettiin kun juhlimme eilen Kaarinan 1-vuotissyntymäpäiviä. Kaarina oli vauhdissaan eikä meinannut kaikkia lahjoja edes ehtiä aukaista. Ihania lahjoja olivat kaikki. Suosikiksi pääsi heti nahkaiset muumipallot ja -keilat. Juhlapöydän antimista pääsi sankarikin nauttimaan. Poropiirakka ja täytekakku maistuivat.
1-vuotiskuvauksessakin käytiin. Kaarina oli niin ihana kuvattava, että ehdittiin sitten ottaa kuvia koko perheestäkin. Kuvaaja olisi halunnut ottaa tytöstä vakaviakin kuvia, mutta eihän Kaarinasta vakavaa saa tekemälläkään. Sanoinkin, että vakavia kuvia ei tarvitse ottaa kun tyttö ei ole muutoinkaan mitenkään erityisen vakava. Iloinen ja nauravainen se on koko ajan.

Kaiken juhlinnan keskellä olemme ehtineet myös lomailla. Yhden viikonlopun vietimme Iso-Syötteellä. Yöllä satoi lunta ja Kaarina sai mummilta pulkan. Kyllä oli kiva ulkoilla mahtavissa maisemissa.
Täällä on ihan pikkuisen lunta maassa ja nyt taitaa olla ihan pakkastakin. Kaarinan synttäreille kokosin kaikki lyhdyt etupihalle ja siihen ne taidan joulua varten jättääkin.

1 kommentti:

Näppi kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä lueskelemassa. :) Tuo lapsen hoitoon vienti se on aina vaikea asia ja tärkeää on tehä tosiaan siten kuin itestä parhaimmalta tuntuu, Mukavaa joulun odotusta.