sunnuntaina, kesäkuuta 27, 2010

Keskikesä

Keskikesää juhlittiin lähinnä syömällä. Aattona meille kokoontui sisko miehensä kanssa ja ystäväperhe. Grillaaminen aloitettiin viideltä ja lopetettiin puolen yön aikaan. Isommalla porukalla syömisessä on se hyvä puoli, että ruokaa voi tehdä useampia eri lajeja kuin kahdestaan ollessa ja ruokien teon voi jakaa useammalle. Tarjolla meillä oli mm. possua, kanaa, makkaraa, salaattia, itse tehtyä perunasalaattia, maissia ja ananasta. Jälkiruuaksi oli grillibanaania ja suklaata, grillihedelmiä ja raparperipiirakkaa. Aika meni nopeasti ja porukalla oli mukavaa.

Juhannuspäivänä oli vieläkin maha täynnä, mutta pitihän sitä juhannuksen kunniaksi jotain taikoa raparpereista. Piirakkaa ja mehua saatiin aikaiseksi. Nyt kun alettiin ruuasta puhumaan niin noista grillihedelmistä tuli muuten meidän uusi jälkkärisuosikki. Nam! Ja lohi-sipuli-peruna-tuorejuusto-nyyteistä löydettiin uusi mahtava grilliruoka.

Alkukesä kesä meni kyllä ihan ohi sateiden ja kylmän ilman vuoksi. Pieni reissu ehdittiin kuitenkin ystävän kanssa tehdä. Eräänä sunnuntaina käännettiin auton keula kohti Posiota ja Pentikinmäkeä. Reissusta saatiin taas uusi syy miksi meille ei hankita farmariautoa. Tarkoitushan oli siis lähteä vain shoppailemaan vähän astioita sun muuta pientä, mutta kotiin lähtiessä ystävän farmariauton takakontissa majaili tämä: Minä siis löysin Pentikiltä haaveilemani vitriinin! Se on juuri oikean kokoinen ja ns. kakkoslaatuisena oli hemmetin halpa. Ystävä vielä kannusti, että kyllä se heidän farmariin mahtuu. Jos oltais oltu meidän perheautolla liikenteessä niin ei olisi tarvinut edes miettiä mitään vitriinien ostoa. Tietenkin olen nyt tyytyväinen kun ihanan vitriinin sain ostettua. Että kiitosta vaan ystävälle reissusta!

2 kommenttia:

minnap kirjoitti...

kesäkurpitsa-tomaatti -fetajuusto-tuorejuusto-sipulinyytitkin on NAM!

Anonyymi kirjoitti...

IHANA VITRIINI... taidan itsekkin tehdä kesäaikaan reissun posion petikille =D

-Sanna-