lauantaina, huhtikuuta 10, 2010

Kevättä ilmassa

Ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa on takana. Työkaverit ovat kivoja ja ottaneet hyvin vastaan. Työtehtävät hakevat vielä omaa uomaansa, mutta eiköhän sitä kohta vauhtiin pääse. Työpisteen laittaminenkin on vielä kesken. Hyvillä mielin lähdetään taas maanantaina töihin!

Uuden työpaikan kunniaksi äiti neuloi minulle jakun. En minä tuota raaski töissä pitää, mutta muuten kyllä. Taitaa päästä mukaan teatterireissulle. Nyt äiti on tekemässä minulle boleroa. Sain sen puhuttua ympäri. Onneksi sain sillä nyt äiti on ihastunut Nallen kukkaketo-lankaan. Itse voisin siitä kokeilla vaikka tossujen tekoa.

Mulla hävettää kun en ole saanut valmiiksi mitään mitä on tänä vuonna aloitettu Peukussa. Huovutettu hattu odottaa viimeistelyä ja ryijytyyny pohjaa. Viime kerralla aloitimme mosaiikkityön ja vannotin että sen täytyy ainakin valmistua. Hyvältä näyttää, sillä ensimmäiseen ruukkuun sain jo kaikki palaset paikoilleen. Toisen ruukun aloitan vasta kun ensimmäinen on valmis. Tänään kävin ostamassa langat ja pyöröpuikot huiviin, jonka aloitamme vielä tänä keväänä Peukussa. Se on minulle iso työ, mutta ohjaajan malli oli niin ihana, että pakko yrittää.
Toiset peukkulaiset muistuttivat minua, että olenhan minä kuitenkin jotain saanut tänä vuonna aikaiseksi. Nimittäin niitä lasikoruja. Juu! Äitillekin annoin koruja synttärilahjaksi.
Täällä lumi on alkanut sulamaan nopeasti ja ilmassa on kevään tuntua.

5 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Kaunis jakku! Jos sulla on viileä töissä pidä sitä mun kutomaa slipooveria jos se edes oli sopivan kokonen... =)

henna (vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

Oi sulla on jo toi! Mää tykkään kans ihan hillittömästi tuosta mallista, mutten oo vielä itelle joutanu tekeen :) Aurinkoista kevään jatkoa ja onnea uuteen työhön!

PaaPii kirjoitti...

Todella kaunis jakku :)

Näppi kirjoitti...

Kaunis on tuo jakku, mutta niin on korutkin. Itekki oon tuota mallia kahtonu"sillä silimällä" mutta en tekis sitä kyllä villalangasta, sillä mä tukehun villaan.
Mukavaa kevättä uuessa työssä.

Kaisa kirjoitti...

Paljon Onnea uudesta työpaikasta! :)