lauantaina, huhtikuuta 24, 2010

Joskus ei mitään, joskus ihan liikaa

Otsikko viittaa tekemisen määrään. Taas vierähti aikaa viimeisestä kirjoituksesta kun joskus tuntuu ettei kehtaa kirjoittaa kun ei ole tapahtunut mitään eikä ole mitään kerrottavaa. Välillä on aikoja että eletään rauhassa arkea ja välillä sitten pukkaa tekemistä yhdelle viikonlopulle ehkä jopa liikaa.

Aloitetaan kuitenkin esittelemällä bolero, jonka äitini teki minulle. Ihanat värit ja ihana pitsimalli. Kyllä kelpaa kesällä pukea se päälle!

Seuraavaksi olis vihdoin omien kätten töiden esittelyä. Peukussa ollaan puuhasteltu mosaiikin parissa ja minä sain aikaan kaksi kukkaruukkua.
Tänään kävin kaverin kanssa käsityömessuilla. Välillä alkaa jo tympimään kun siellä pyörii vuodesta toiseen ne samat kauppiaat, mutta ainahan tuolta tulee jotain ostettua. Tämän vuoden ihastuttavat retroilijat olivat Niinuska ja Tiituska. Käsityölehden tilausta olen suunnitellut ja kun messuilla hyvä tarjous oli niin laitoin lehden tilaukseen. Kaupan päällisiksi tuli vielä 3 viimeisintä lehden numeroa. Paperilankaa ja puikot ostin kranssia varten ja Virkkukoukkusen ihanista sisustusjulisteista tuli yksi ostettua itselle. Ostin myös puuhelmiä ja rannekorukieppejä. Niistä yhden korun sain jo tehtyä. Tuohon rannekoruun meni vain puolikaskieppi. Hauska ja helppo idea!
Ja ettei tekeminen vaan pääse loppumaan niin tänään mennään teatteriin ja huomenna leffaan!

1 kommentti:

Näppi kirjoitti...

Onpa kauniin kesänen bolero. Tuo päällä kehtaa oleilla. Taitaa olla sama malli jota oon itekki katellu ja miettiny tekemistä. Niitä malleja on kyllä ihan liikaa, jotka tekis mieli tehä.