tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Jouluostoksia

Viikonloppuna kävimme jouluostoksilla Ruotsissa. Ikeasta löytyi jouluverhot olohuoneeseen ja kangasta keittiön verhokappaan ja pariin tyynyyn. Maxi Icasta löydettiin punaisia palloja kuuseen, ostettiin joululahjoja ja santsattiin jouluksi vähän limpparia.
Nämä ostokset siis jouluksi. Ostettiin me toki paljon muutakin. :)
Sunnuntaina käytiin vielä omasta Anttilasta hakemassa toista joulukangasta keittiön tyynyihin.

Joulukoristukset odottavat ensimmäistä adventtia, jolloin pääsevät koristamaan kotiamme. Joululahjaostokset on nyt aloitettu. Ei stressaa enää niin paljon kun tietää, että lahjat, jotka ostetaan on nyt ostettu. Vielä oman käden silaus päälle!

Pakkasia täällä oli viime viikolla ihan reilustikin ja pääsimme kokeilemaan jo jäälyhtyjen tekoa. Elintarvikeväreillä yritin lyhtyjä värjätä mutta ei onnistunut. Kauniita ovat ilman värejäkin.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kyllä nuo lyhdyt ovat kauniit. Eivät kyllä kaipaa mitään väriä. ja mulle varmaankin tänä vuonna iskee se paniikki, kun mitään en ole vielä tehnyt! Viimevuosina tähän aikaan oli jo joulukortit tehty ja joululahjat melkein valmiina.. Kyllä se koulu vie tuhottomasti aikaa.

Täällä etelässä ei niin kovia pakkasia ole vielä tullut ja viikonlopuksi on luvattu vettä :-/ mälsää, on niin ihanaa kun täälläkin on, vielä, lunta.

henna kirjoitti...

Moi!
Me tehtiin myös jouluostosreissu Ikeaan ym Ruotsin kauppoihin, ja aletaan varmaan tehhä joka vuos, löyty kaikki samalla reissulla! Mulla on kaikki ostettu kans ja ite tehtäviä vähän vielä kesken...
Iloista joulun odotusta!