maanantaina, marraskuuta 17, 2008

Jouluaskartelua

Meillä on lunta! Jihuu! Mieli on ihan jouluinen jo. Koristeet ja valot saavat odottaa adventtiin asti, mutta joululahjojen materiaalit on hankittu ja jouluiset askartelut aloitettu.

Viken kanssa minulla on joulukalenterivaihto. Tänä vuonna kalenteri toteutetaan minikirjan muodossa! Eli koristellaan 24 sivua ja kasataan saranarenkailla kirjaksi. Joulua odotellessa paljastuu uusi jouluinen sivu.
Työ on iso, mutta kun vauhtiin pääsee ei malttaisi millään lopettaa. Puolet sivuista olen nyt tehnyt ja viikonloppuna teen loput.

Matille lupasin tehdä kalenterin. Suklaakalenteria mies toivoo. Ideoita kalentereista etsin Flickristä: 1. Christmas 2006, my advent calendar, 2. advent calendar., 3. Advent Numbers, 4. Advent calendar for the boy, 5. Matchbox Advent Calendar - sent, 6. Advent calendar., 7. Advent Calendar, 8. Advent calendar * Calendrier de l'Avent, 9. Starbucks Advent Calendar

Kiinnostaako teillä muilla joulukoristeiden askartelu?

Aloittaahan voi vaikka koristetähdistä tai 3D lumihiutaleista. Silkkipaperilumihiutaleet toimii aina!
Lähetätkö jouluterveiset itse tehtyjen joulukorttien mukana?
Joulukuusen voisi koristella vaikkapa linnunpöntöillä.
Vai haluaisitko kenties kokeilla pakettikoristeiden tekoa itse? (Ohje löytyy skrollaamalla sivu ihan ylös)

Lisää ohjeita voit vinkata kommentteihin.

Seuraavat joululeimasimet olisivat valmiita vaihtoon: FinnStamperin mallistosta tämä olisi myös vähän käytettynä valmis uuteen kotiin. Jos leimasinvaihto kiinnostaa, pistä postia kaisaaat@hotmail.com

1 kommentti:

Tuomi kirjoitti...

Hyvää nimipäivää sinulle! Voi kuinka suloinen nalle leimasin, leimailu ei vielä kuulu minun taitoihini, nostan hattua niille jotka sitä harrastavat.