keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Tauko arjesta

Viime viikon loppu vietettiin syyslomaa. Oliko loma rentouttava, siitä voidaan olla monta mieltä. Keskiviikkona ajeltiin Kajaaniin. Suunnitelmissa oli viettää rentouttava luksus yö hotellissa, mutta tätä se sitten oli. Suihkussa ei uskallettu käydä. Ilta meni odotellessa että aamu tulisi.

Seuraava aamu alkoi mahtavalla aamiaisella. Harmi vaan ettei se enää pelastanut hotellin mainetta. Se oli kuitenkin kiva ponnistus lomaan. Vähän shoppailua aamiaisen päälle ja oli jo hyvä mieli.

Edit 9.11. Saimme vastauksen reklamaatioon hotellin johtajalta ja lahjakortin kyseisen hotelliketjun hotelliin. Asia siis meidän puolestamme loppuun käsitelty.


Loppu viikko meni mökillä. Tarkoituksena oli ostaa vähän lankaa mukaan mutta jätin suunnitelman viimeiseen kauppaan enkä lankaa enää saanut. Noh, ehkä se oli ihan hyvä vaan oleskella keskellä ei mitään. Pieni tauko arjesta tekee aina hyvää.

Kynttiläkausi on ihanaa fiilistely aikaa. Vielä glögiä kaveriksi ja joulun odotus voi alkaa! Joululahjoja on mietitty jo kovasti ja jossain välissä täytyisi löytää aikaa niiden tekemiseen. Periaatteena kun on tehdä lahjat itse niin hiukan se voi stressiä repiä. Mutta nyt olen tajunnut että itse voi tehdä muutakin kuin ommella ja neuloa. Repertuaari laajenee!

Yhtenä lahjavinkkinä esittelen lasikivikoristeet. Osasta teen magneetteja, osasta rintaneuloja ja loput käytän skräbäilyyn. Yksi ohje näihin löytyy Sarin blogista. Itse käytän silikoonigeelin tilalla ihan tavallista kirkasta liimaa (UHUn putku). Näihin saa käytettyä pienimmätkin paperin palat. Lasikiviä saa vaikka Prismasta.

Jos teillä on ideoita (muita kuin ompelu ja neulonta) lahjoiksi niin laittakaahan linkkejä kommentteihin!

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Hienoja lasipallukoita, ja koukuttavia :)Sillä mäkin niitä usein teen kun on pöydällä ihan pieniä paperinpalasia eikä niitä nyt roskiin voi heittää... Näihin kun ei sormenpäätä isompia palasia tarvitse.

Dumdum kirjoitti...

Herramunjee, mikä hotelli oli kyseessä?

Lasikivillä voi koristella ulkolyhtyjä. Kynttilä keskelle ja kiviä ympärille ja näyttää kivalta :)

vikke* kirjoitti...

Mä kans utelen että mikä hotelli mahtoi olla?? Järkyttävää :-o

Kivoja lasikoristeita!!

Kaisa kirjoitti...

Hyi! Millane hotellihuone!!!!

Mutta noi kivet on hienoja! Mä tein viimevuonna decoupagella koristeltuja tarjottimia. Oli ihan kivoja. Ny en kyllä tiedä yhtään, että mitä tekis... Lyö tyhjää....

Anonyymi kirjoitti...

hmmmm.. eipä nyt niin pelottavalta näytä tuo etteikö suihkua uskalla käyttää..