tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Synttärit kolmessa kattauksessa

Synttäreitä tuli taas vietettyä. Tällä kertaa kolmessa kattauksessa. Äiti, miehensä, Himpura ja avomiehensä kävivät keskiviikkona. Heidän kanssaan nautimme marinoituja kanankoipia, mango-curry riisiä ja salaattia. Suklaamuffinsseja oli jälkiruuaksi kahvin kanssa.

Perjantaina oli oikea syntymäpäiväni. Kävimme töiden jälkeen syömässä Matin kanssa RAXissa ja sitten minun pitikin suunnata kouluun. Ilta vietettiin takkatulen ja kynttilöiden loisteessa ihan rauhassa.

Lauantaipäivä meni Oulun reissussa. Oli Matin vuoro käydä tekemässä tentti. Sen jälkeen syönti ja muutama kauppa ja olimme valmiita kotimatkalle. Vaikka kävimme vain muutamassa kaupassa niin ihmeen paljon sain tavaraa haalittua mukaan. Vähän leimakuvien värittämistarvikkeita ja Tilda-kankaita!

Sunnuntaina kylässä kävivät Matin porukat, isin porukka ja kavereita. Päivän kattauksessa oli tarjolla minttukrokanttimoussekakkua, suklaahippuleipiä ja mustikka-kookosmuffinsseja. Illalla pöytään katettiin ensin broileri-pasta-salaatti ja poropiirakkaa. Jälkkäriksi päivältä jääneet leipomukset.

Ihania lahjoja sain taas kerran! Pari lyhtyä, muumimukin, reseptikirjan ja leivontatarvikkeita. Sain myös Kursulaisen vuokaleipää! (Sitä ei myydä täällä, harmi.) Äitiltä ja mieheltään sain uuden puhelimen! Kiitos! Ja katsokaas vielä tätä! Sain oman Burana-baarin!

3 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania lahjoja, synttärionnittelut jälkikäteen =)

t:Sari

Outi kirjoitti...

Muhkeen paljon,muhkeen paljon Onnee..onnee ;c)
Vaikkakin jälkijunassa...
Hienoja lahjoja olet saanut;c)