keskiviikkona, elokuuta 20, 2008

Ei kesä, ei syksy

Kesäloman jälkeen en ole iltaisin puuhastellut paljon mitään. Ihanaa töiden jälkeen vain huokaista ja tuumata ettei tarvitse tehdä mitään! Ollaan me mustikoita käyty poimimassa ja pensasaitakin on etupihalle tullut, mutta ne ovat olleet kivoja puuhasteluita kun eivät ole olleet pakkoja.

Ilmojen puolesta ei ole oikein voinut mitään tehdäkään. Täällä vaan sataa! Tämä välikeli on sitten inhottavaa kun ei ole enää kesä mutta ei ole vielä oikein syksykään.

Nyt sitten olenkin sairaslomalla. Kolme viikkoa pystyin olemaan töissä kesäloman jälkeen ja nyt lepäilen kotona. Pari viikkoa on takaraivoon jumputtanut joka päivä ja maanantaina meni hermot. Terkkari antoi 3 päivää sairaslomaa ja eilen kävin fysioterapeutin juttusilla. Niska ja hartiat on ihan jumissa ja näin ollen myös saaneet kivun myös takaraivoon. Venytyksillä ja pienellä hieronnalla fyssari sai isoimpia tukoksia avattua mutta nyt sitten vaan jumpataan. Töissä tunnit välein pieni jumppa ja kotona ennen nukkumaan menoa pari liikettä.

Askartelu ja käsityötauon jälkeen ajattelin kokeilla pyramidi pussukan mallia ja neljä pussukkaa aamulla sain aikaiseksi. Itse olen tyytyväinen tulokseen ja vähän harmittaa lähettää nämä yhteen swappiin. No tulipa testattua että malli toimii!

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Aivan ihania pussukoita!Niin herkullisen värisiä..nam! :P

tuomi kirjoitti...

Mahtavaa että ehditte antaa aikaa myös toisillenne! Kiitos kommentista, vielä tarvis löytää kiva blogin pohja. Itse en ala tekemään se ei ole vielä minun juttuni =)

lehtipollo kirjoitti...

Upeita pussukoita!