lauantaina, huhtikuuta 12, 2008

Touhua täynnä

Voi tätä häsläämistä. Töissä on ollu hässäkkää ja koulutehtäviä on ihan riittävästi. Pakollisten pahojen sekaan on kyllä mahtunut kivojakin juttuja. Viime postauksen jälkeen olen leiponu kahdesti (mokkapalaa ja tänään muffinsseja), tehnyt viimeisen joululahjan ja skräbänny. :)

Matille lupasin joululahjaksi (siis viime joulun) toilettilaukun jossa saapi kantaa tavaroita koulureissuilla. Ennen joulua yritin pussia ommella mutta kriittisyyteni vuoksi aika loppui kesken ja annoinkin paketissa vain lahjakortin itse tehtyyn pussukkaan. Pussukkaa ei ole tullut ommeltua aikaisemmin kun sen aloittaminen on tuntunut niin vaikealta. Alkuviikosta löysin kuitenkin kuvallisen ohjeen erääseen pussukkaan ja koin valaistumisen miten helppo sellainen pussi on ommella. Päässäni olin kuvitellut ompelemisen vaikean kaavan kautta, mutta tämän pussukan ompelin vain YHDESTÄ kangaspalasta ja vetoketjusta! Siskokin jo teki tilauksen samanlaisesta pussista...

Toissa viikolla tuli lopulta vastaan päivä, jota olen odottanut! Sisko soitti ja sanoi innostuneensa askartelusta! Halusi kuulemma skräppäillä! Voi jestas, ette tiiä kuinka innostuin itsekin. Sisko tuli kuviensa kanssa meille tiistaina. Neljä iltaa ollaan istuttu minun askarteluhuoneessa ja skräbätty (Matin nimitys skräppäämiselle eli leikekirjailulle). Sisko sai valmiiksi viisi 8"x8" sivua. Minä sain valmiiksi kaksi 8.5"x11" sivua ja aluille laitoin 6"x6" minikirjan minusta ja Matista. Kuvat ja otsikot tein neljään aukeamaan, vielä puuttuu tarkemmat tekstit sivuilta.
Pikaisesti ennen siskon kotiin lähtöä askarreltiin vielä yhteiselle kaverille tuparikortti.

Blogging with purpose- tunnustuksen olen saanut Kaisalta ja Sarilta! Kiitoksia paljon! Voisi kyllä pikkuisen panostaa tähän kirjoittelun väleihin. Noh, postaus per viikko on vielä ihan hyvä, onhan?

1 kommentti:

TiinaR kirjoitti...

Todella siistin näköistä jälkeä olet tehnyt tuon pussukan kanssa :)