perjantaina, tammikuuta 11, 2008

Piristystä flunssaan

Alku viikon olin kotona kipeänä. Tiistaina voimat alkoivat jo palautua joten piristin itseäni aloittamalla Tilda-pupun ompelun. Koko päivän ähersin pupua ja tänä aamuna (vapaapäivä) heräsin seitsemältä tekemään pupun loppuun. 7 ja puoli tuntia siihen yhteensä meni mutta kyllä kannatti! Pupu on vielä ihan naku, saa mekon kunhan sen ehdin ommella. Korvat höröttävät pystyssä rautalangan avulla.
Jo vähän aikaa olen tuskastellut mitä ihmettä käyttäisin leikekirjojen ja muiden albumien materiaalina, koska kartonki on liian ohutta ja chipboard albumit ovat liian kalliita. Tarvikkeiden puutteessa ja askartelun himossa revin lehtiöstä paksun kartonkikannen käyttöön. Eilen kävin taidekehystämöstä kyselemässä moista kartonkia ja niillähän oli vaikka mitä tarjolla! 1 millistä pahvia ostin 90 x 120 cm palasen ja voi sitä riemua kun se on juuri sitä mitä etsinkin! 2 millistä pahvia ajettelin kokeilla (en ostanut vielä) leikekirjojen sivuiksi.
Vinkiksi kerron tässä vielä että olen löytänyt kartongin joka ei kupruile liimasta. Vahingossa samaisesta taidekehystämöstä ostin 240 g:sta kartonkia ja ihastuin! Ei enää Tiimarin papereita minulle.

Lähinnä tuo askarteluhimo syttyi kun löysin Paper Adventure 08:n. Siinä tehdään minikirja 52 eri aiheesta jotka julkaistaan aina tiistaisin, siis yksi aihe per viikko. Kannet sain tehtyä ja pari aihetta pitäisi viikonlopun aikana askarrella. Ideat on jo päässä mutta mistä lisää aikaa?
Tästä se lähtee (kirjan koko 5"x7"):

3 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Vitsit miten kiva tuo kirjaidea! Kävin kurkkaamassa linkkiä. Hmm, pitäisköhän itsekin...ü

Tuo pupu oli myös tosi söpönen Ü Ihanaa porkkanakangasta korvissa, mistä tuollaista saa?

Kaisuliina kirjoitti...

Saana: Kannattaa sitä kirjaa kokeilla. Niitä sivujahan voi tehdä silloin kun on aikaa. Ja minä ajattelin tehdä kirjan kuitenkin suomeksi.

Porkkanakangas on tullut minulle jossain vaihdossa Flickrin kautta. Ihan pieni pala sitä vain oli mutta riitti juuri noihin korviin! :)

Cookie kirjoitti...

Ihana pupu. Tuo kirjaidea on kyllä vallan mainio. Olen tässä miettinyt toteutusta vauvakirjalle, jonka haluaisin tehdä alusta loppuun itse ja tuohan olisi vallan hyvä tapa. Mistää olet ostanut nuo renkulat, joilla sivut ovat toisissaan kiinni?
Linkitän blogisi : )