sunnuntaina, lokakuuta 07, 2007

Vilinää viikonloppuna

Viikonloppuna oli tosiaankin vilinää. Himpura tuli kyläilemään ja kävihän porukatkin kahvilla Himpuran luovuttaessa ja hakiessa.
Perjantai-ilta meni kampaajalle jonne Himpura minut halusi mukaan. Serkkukin vielä hyppäsi kyytiin. Oli todella tyhmää katsella vierestä kun kummallekin tytölle laitettiin värit päähän ja leikattiin eikä itseä hemmoteltu ollenkaan. Huomenna soitan kyllä itsellekin kampaaja-ajan! Kotimatka olikin sitten hitaanlainen kun usva peitti näkyvyyden totaalisesti. Muiden auton valoistakaan ei aina saanut selvää mitä ne olivat!
Lauantaiaamun istuin koulussa ja sitten päästiin shoppailemaan. Mitään erikoista ei kaupoista löytynyt, mutta kuitenkin jotain perustarviketta, kuten sukkia, legginssit ja huppari. Illalla haettiim vielä nuorin siskoista messiin ja pidettiin leffailta. Sipsiä, dippiä, karkkia ja Tallipihan bilehileet-leffa. Jopas oli vilinää.
Tänään Himpuran ja porukoiden lähdettyä kotiin suuntasimme Matin kanssa Vaattunkikönkäälle ulkoilemaan. Monta tuntia siellä meni huomaamatta ja hauskaa oli. Tässä maisemia:
Esittelyyn pääsevät tällä kertaa myös uudet syysvarusteeni; Äitin käsialaa olevat vanttuut ja itse tekemäni myssy. Peruskamaa. Toimii!

3 kommenttia:

mrs vsop kirjoitti...

Hienot on maisemat. Mun setä perheineen asuu muuten Rovaniemellä, oonkohan koskaan maininnut. On asunut jo vuosikausia. On Lapin lennostossa. Vaimonsa on ope. Kerran oon käyny kylässä siellä, mutta siitä on aikaa jo aikaa.

mrs vsop taasen kirjoitti...

Aikaa jo aikaa? Hmm...

Tuomi kirjoitti...

Huomenissa tulee varmaankin tyttöjen juttujakin jo sinulle. Kauan kesti kierto mutta upeita sivuja siellä oli.