keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Tylsyyttä ja tohinaa

Juu. Sitä se on. Välillä tylsistyttää vaikka tekemistä ois kuinka ja välillä sitten tohisee kunnolla. Alku viikko meni siis tylsistyessä ja tänään sain aikaiseksi vaikka mitä. Töiden jälkeen hain luontaistuotekaupasta rohtoja masulle ja Ihopisteellä kävin näyttämässä luomia. Kotona oli odottamassa paketti eräästä "askartelukaupasta" ja niiden kanssa intoillessa menikin tovi. Pakko oli välillä innostuksissa myös imuroida. Ilta menikin värkkäillessä lisää uusien juttujen kanssa. Tämä salaperäisyys siksi että tuotokset ovat joululahjoja! Ensimmäiset lahjat ovat siis valmiita! Tyytyväinen niihin olenkin. Harmi kun en vielä voi näyttää kuvaa.

Nomppis oli tuolla aikaisemmin kysellyt virkatun muffinssin ohjetta ja tässäpä muutama linkki: Muffinssi, toinen parempi ja vielä yksi kakkunen. Jottei mene ihan kakuksi tämä homma niin tässä vielä donitsin ja päärynän ohjeet.
Ehkäpä joku saa idean tehdä juuri näitä joululahjoiksi?!

1 kommentti:

millam kirjoitti...

olipas kivoja linkkiohjeita! Vitsit kun nyt saisi sen virkkuukoukun otettua käteen ja koitettua... aika on vaan niin hupenevaista...