tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Täällä ollaan!

Heippa hei! Kyllä täällä ollaan vielä! Aika vierähtää ohi vaan niin nopeasti ettei aina ehdi blogiin kuulumisia kirjoittelemaan. Nyt kun ollaan vielä löydetty Matin kanssa uusi yhteinen harrastus niin aika menee vielä nopeampaa.

Niin mikä harrastus? No omakotitalon metsästys! Kesästä asti ollaan käyty katselemassa valmiita taloja ja yksi askel vakavampaan suuntaan otettiin viime viikolla kun kävimme kyselemässä pankissa lainasta. Kyllä ne meille lainan antaisivat ja tänään jo soittelivatkin että joko tarjous talosta on jätetty. Ei ole vielä jätetty ei. Yhtä taloa katsottiin tarkempaan ja oltiin kiinnostuneita, mutta monta miinusta vielä löydettiin siitä eli odotellaan. Nyt on vuorossa oman talon rakentamisen mahdollisuuksien selvittäminen. Itse rakentaminen ei houkuttele mutta saahan niitä avaimet käteen periaatteellakin. Niitä nyt lähdetään selvittämään. Eli jos kokemuksia on niin otetaan kiitollisena vastaan vaikka hyvät taustajoukot tuntuu olevan. ;) Tietäähän sen kun yksi porukasta on evp. lentokonehuoltoupseeri niin kaiken on oltava lentokonelaatua! Hyvähän se vaan on, että on tukijoukot joiden kokemuksia voi käyttää hyödyksi.

Uutta kotia odotellessa on mukava sisustaa vanhaa! Ikeassa käytiin syyslomalla mutka ja saatiin vihdoin työpisteeksi uusi pöytä. Paljon avarampi ja kevyempi kuin vanha ratkaisu. Uuden sohvan tilasin Sotkasta. Sellaisen Brazil divaanin nimittäin. Sohvahankintaa silmällä pitäen ostin Ikeasta myös ihanaa sisustus"krääsää". Olohuoneeseen on siis sohvan myötä tulossa myös uudet verhot, sohvatyynyt, tuikkukippoja ja maljakko. Kaikki tietenkin samaa sävyä. Laitan kuvia kunhan koko olohuone on valmis!

3 kommenttia:

Hansu Napapiiriltä kirjoitti...

Heips!

Ison askeleen olette ottamassa, onnea matkaan ja pitäkäähän myös hauskaa =D

vikke* kirjoitti...

Voi vitsit, omakotitalo on mun ikuinen haaveeni.
Olen nyt jämähtänyt rivitaloasumiseen ja mukavaa näinkin on kun naapurit ovat lähellä ja lapsillekkin seuraa pihalla :)

Mutta siis haaveilen omakotitalosta varmaan ikuisesti <3

Onnea talon metsästykseen!!

Tiina kirjoitti...

Hei, meillä rakentaminen tuoreessa muistissa, joten jos jotain vinkkiä haluat, niin ota yhteyttä.
Sähköpostiosoitteeni sinulla kaiketi onkin?