maanantaina, syyskuuta 17, 2007

Ottaako opettaja kahvia?

Tänään oli ensimmäinen koitos matematiikan opettajana. Firman autolla huristelin opiskelijoiden luo. Päivä meni nopeasti kun käsiteltäviä asioita oli paljon. Opetustyö mukavaa, mutta opettajaksi kutsuminen oli vielä vierasta. Tuntui hassulta kun opiskelijat (aikuiset) kutsuivat opettajaksi. Mukavaa se kuitenkin oli ja teki olon vielä varmemmaksi. Kyllä tämä ura tästä urkenee!

Urasta tulikin mieleen, että kävinpä illalla vielä työhaastattelussakin. Ruhtinaalliset 15 minuuttia oli varattu aikaa jokaiselle hakijalle, joten ihmeellinen ei tuo haastattelu ollut. Hyvää oli kuitenkin se ettei paikkaa ole pakko saada niin pystyi olemaan suht rennosti.

Minun nallukka on flunssassa. Viime yö meni kummallakin pyöriessä eikä Matilla riitä vetoa mihinkään. Kyllä sen huomaa kun mies on tosissaan kipeä. Täytyy vaan huolehtia riittävästi kuumaa juotavaa ja vähän herkkuja mielen piristykseksi.

Ulkonakin on hirmuinen myrsky. Tuulee ja sataa. On niin syksyistä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista Matille! Muistakaapa anopin yleispätevä ohje vaivaan kuin vaivaaN. ota Buranaa ja nuku yön yli niin aamulla kaikki on paremmin!
Paranemisia toivottelevat koko hautajärven poppoo