tiistaina, elokuuta 07, 2007

Hellettä

Ei sitä viikonloppuna ainakaan ollut. Hellettä meinaan.
Lauantaina käytiin Matin porukoilla syömässä ja kahvilla. Kyllähän sieltä onnitteluruusu lähti mukaan. Ja viinimarjamehua! Täytyy juoda edelliset pois uusien alta.
Sunnuntaina käytiin tarkastamassa kuivimmat messut missä olen ikinä käyny! Voi huokaus. Kahta taloa käytiin katsomassa myös. Toinen oli muuten hyvä, mutta kamarit olivat liian pieniä. Toinen taas oli ihan painajainen. Jo pelkkä talon paikka sai ahdistuksen nousemaan. Onneksi ei jäänyt harmittamaan kun ei se talo itsessäkään hyvä ollut.
Viikonloppuna ilmestyi kuvioihin myös tämä suloisuus:
Tänään aloitin opettajan urani. Heh. Olin Optima-koulutuksessa josta ei ollut mitään hyötyä. Loppupäivä töissä menikin uhotessa että kyllä minä saan jouluun mennessä oikeita töitä. En minä ole käyny kouluja 18 vuotta tehdäkseni tuollaista työtä tuollaisella palkalla. Okei, myönnetään että olen tuolla mieluummin kuin monessa muussa työpaikassa, mutta saa sitä välillä uhota huonekaverille. Eikö vain.
Tänään täällä sitten oli helle. Illan vietimme kirkkolammen rannalla kahvitellen ja kavereiden kanssa rupatellessa. Ja olihan siellä lampi täynnä kavereita...

3 kommenttia:

Ingridha kirjoitti...

Hemmamamma oli edellisessä kommentissa näköjään samoilla asioilla, mutta saat sitten tuplatunnustuksen: Rockin' Girl Blogger :)

Kaisa kirjoitti...

Vai Optima-koulutus.... Mun puolesta sen Optiman voisi tunkea paikkaan, minne aurinko ei paista! Koulussa sitä on pakko käyttää opiskeluun, ja siitä ei ole muuta kuin harmia. Ja kaiken kukkuraksi kukaan opettaja ei oikein viitsi käyttää sitä. Notta tuiki tarpeellinen se on. Mutta jos hellettä haluat, niin tervetuloa meille tänne etelään. :)

Anonyymi kirjoitti...

näkisit mun sorsa kuvien määrän, jotka otin riikassa. äiti on nauranu mulle ja mun sorsakuville. :D
-himpura soikoon