tiistaina, huhtikuuta 10, 2007

Talviloma vol. 2

Pääsiäisen vietosta on hyvä siirtyä talvilomalle, joka minulla on jo toinen tälle talvelle. Loma aloitettiin retkellä länsirajalle ja vähän sen toisellekin puolelle. Matkasimme siis koomisesti mainostettuun Suomen suurimpaan Ikeaan, joka tosiaankin on Ruotsissa. Mitään isompaa ostettavaa ei ollut, mutta ainahan sieltä jotain mukaan tarttuu. Sellaisia yleistarvikkeita tuli ostettua ja vähän piristystä kesäksi partsille. Ihana löytö oli neliön muotoinen parvekelaatikko ja sille teline! Isoin ostoksista oli hämyinen metsätaulu, joka juuri etsii paikkaansa olohuoneen seinältä. Ikean viereisestä ruokakaupasta haettiin taas herkkuja joita Suomessa (tai ei täällä ainakaan) myydä ja vähän myös tuttujakin halusi lähteä mukaan.
Kotimatkalla pysähdyttiin kaverin luo kahville. Ensimmäistä kertaa nähtiin hänen norjalainen tyttöystävänsä. Kivalta tytöltä vaikutti ja kaveripiiri senkun kansainvälistyy!

Tässäpä siis terveisiä Ruotsista!

3 kommenttia:

Ella Eliisa kirjoitti...

Mä en ole (onneksi) käynyt pitkään aikaan IKEASSA. Nyt menee kaikki "ylimääräinen" raha näihin askartelujuttuihin, se nyt vielä puuttuiskin, että menisin IKEAAN. Huh. :D

Ei vaan, ihan oikeasti. Mun pitäis kyllä hakee sieltä vähän kaikkea.. Kivaa.. kaikkea PIENTÄ kivaa, mistä tuleekin sitten vähän ISOMPI ja ei-niin-kiva lasku!

Menitkin muistuttamaan.

famu kirjoitti...

Hyvää paluuta arkeen näin pääsiäisen ja lomailun jälkeen toivottelee famu.

Anonyymi kirjoitti...

"Surun kyynelten keskeltä,
loistavat onnellisten muistojen
kultaiset säteet."


Syvä osanottomme Ukkisi poismenon johdosta, ja voimia omaisille.
Määtät