maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Siirtyminen kesäaikaan

Näin toukokuun kynnyksellä on hyvä aika vihdoin kantaa talvivaatteet varastoon ja vaihtaa tilalle naulakkoon hieman kesäisempiä vaatteita. Naulakkoon tuli ihmeen paljon tilaa ja on nyt ihanan siisti.
Eilen siivosimme myös parvekkeen kesän odotus kuntoon. Järjestystäkin vähän vaihdoimme että saatiin grillille parempi paikka. Kukkalaatikot ovat vielä tyhjillään. Odottavat lämpimämpää keliä siemenien istutusta ja kesäkukkia varten. Toivottavasti saat lämpenevät pian niin parvekkeellakin voisi alkaa viettää aikaa. Siitä kun tuli nyt siisti ja kivan näköinen.
Tänään ehdin jo kasata ulko-oveen uuden koristeen. Tarvikkeet on ostettu jo aikaa Tiimarista ja nyt sain viimein liimapyssyn käteen. Alas jäi jotenkin hassu aukko ja lisäsin siihen vielä punaisen itse virkkaamani perhosen. Mielestäni tästäkin tuli tosi kivan näköinen ja tämä saakin olla sitten koko kesän ovessa.

2 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Hei!
Olenpa utelias...selvisikö se askartelumateriaalipaketin olinpaikka? Hauskaa vappua sinulle!

Eija kirjoitti...

Hei Kaisuliina

Kiitti visiitistä.
Yo-lakkiin olen käyttänyt mustaa tarraa, johon olen tarrapuolelle liimannut lakkiosaan valkoista ja lippaan mustaa paperia. Lakin olen sitten kiinnittänyt korttiin 3d-tarralla.