torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Puutarhajuttuja

Osallistuin AnninTannin blogissa puutarhaswappiin. Ninalle lähetin seuraavanlaisen paketin: Ninan pakettia kasatessa iski ajatus myös ystäväni muistamisesta. Niinpä lähetin paketin myös Kaisulle: Puutarhaswapista sain itse seuraavan paketin: Nyt kun puutarhajuttuja esitellään niin tässäpä puutarhatavaroita minikoossa: Näistä olisi tarkoitus koota minipuutarha, mutta paikka puuttuu. Lasista kynttilälyhtyä olen metsästänyt mutta vielä ei ole tullut sopiva vastaan. Myös nurmikko on hakusessa.

Puutarhaan liittyvät myös porkkanat, joten haluan esitellä teille ihanat napit, jotka ostin Katilta. Kiitosta vaan Katille! Niin, ja tänään tuli postissa myös kevättervehdys Kuusirannan porukalta (siis minun porukoilta). Kuoresta paljastui siemenkortti! Toi siemenjuttu laitetaan tollasena multaan ja sitten vaan kastellaan ja odotellaan. Ihana!

3 kommenttia:

www.whocelebrates.com | Let's know it.. kirjoitti...

www.whocelebrates.com | Let's know it..

Nina kirjoitti...

Kiitos vielä puutarhapaketista, mun piti ne kukansiemenet piilottaa ettei pikkupojat ihan vielä menneet niitä kylvämään. todennäkösiin kylvöpaikka kun olisi ollut hiekkalaatikko.... =0)

muoriska kirjoitti...

Moi, olen ollut sinne yhteydessä ja odotankin sieltä yhteydenottoa takaisin päin.