sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

Nyt jos et onnistu niin oot kyllä paska.

Täytyy heti tähän alkuun kertoa terveiset Matilta. Hän pyysi tarkentamaan ettei ole edes mitään sukua Vanhaselle vaikka netissä olemmekin tavanneet. (Minä en ees ajatellu koko asiaa ja repesin kun Matti täysin vakavana selitti mulle asiaa ruokapöydässä.)

Mutta nyt loppu viikon tapahtumiin. Perjantaina oli kyllä hurjaa katsoa Mannisen hiihtoa. Huusin, itkin ja pompin täällä yksinäni niin että ihmettelen miten ei alakerran naapurit tullu ihmettelemään. Yritin siinä sitten hiihdon jälkeen alkaa askarrella, mutta eihän siitä mitään tullu kun kädet tärisi vielä niin paljon. Koville se vaan otti.
Illalla lähdin koulusta vähän aikaisemmin pois kun kummisetäni oli käymässä isin luona niin pitihän sitä mennä moikkaamaan. Setää kun näkee kerran tai kaksi vuodessa. Kyllä sen takia voi vähän fysiikan tunnilta nipistää.

Lauantaina oli aika nihkeää koulussa. Atk-luokassa istuttiin kaheksasta neljään, mutta siitä suurin osa oli ihan pelkkää luentoa. Ei ole tarkoitettu atk-pöydät muistiinpanojen kirjoittamista varten. Vähän kyllä värkkäiltiin koneellakin, mutta mieluummin olisin istunu tavallisessa luokassa.
Koulun jälkeen lähdettiin ajamaan itärajaa kohden. Äitin miehen synttäreitä mentiin viettämään. Urheilua tuli sielläkin seurattua ja muuten vaan oleiltiin yhdessä ja naurettiin.

Tänään äitin mies kaivoi mulle vanhat suksensa varastosta. Olen hiihtäny viimeksi lukiossa (7 vuotta sitten), mutta viime aikoina on alkanut tuntumaan että minäkin haluan hiihtää kun kaikki muutki hiihtää. Se kuulostaa aina niin kivalle kun porukat kertovat hiihtoretkistään. Uusia suksia en kuitenkaan raski ostaa kun en tiedä miten mielenkiinnolle käy ja onkin kiva kun sain sukset porukoilta. Kävinkin niitä jo tänään kokeilemassa. Käsissä tuntui ettei sellaista urheilua ole harrastanut. Nyt ehtii vielä tsempata ennen hiihtolomaa!
Kotimatkalla pysähdyttiin myös mummin luo. Vietiin ihan tulppaanikimppu niin siitäkös mummi riemastui. Halas minut ja halas Matin ja pisti pöydän täyteen herkkuja. Mummi on aina niin innoissaan kun Matti jaksaa jutella sen kanssa ja kysellä kuulumisia.
Kiva reissu oli vaikka näin lyhyeksi reissu jäikin.

Huomenna olisi sitten vuorossa arvonta. Kiitoksia kaikille vastanneille! Tuli kiva olo lukiessa mitä olitte vastailleet.
Kirjoittelen huomenna myös kuusi outoa asiaa itsestäni Hemmamamman haastamana.

Niin ja otsikkonahan on tietenkin ote Harri Ollin haastattelusta. Kova jätkä. On muuten Rovaniemeltä.

1 kommentti:

mrs vsop kirjoitti...

Mulla ei ole sun yhteystietoja tuota decoa varten. Laitatko mulle sähköpostia niina piste korkatti ät phnet.fi