maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Voittaja on vedetty hatusta!

Kirjoitin jokaiselle osallistujalle oman arpalipun ja laitoin ne pipoon, josta Matti sitten arpoi voittajan. Onneksi olkoon SARI! Kiitoksia vielä kaikille osallistujille!

Tähän listaan vielä 6 outoa asiaa minusta Hemmamamman haastamana.

Musiikkimaku. Antti Tuiskusta Mäkeläisen Mikkoon ja kaikkea siltä väliltä. Siis poppia ja humppaa sulassa sovussa, mutta ei heviä. Tämän hetken suosikkeja: Pink – U and Ur hand, Mikko Mäkeläinen – Kovaa ja korkealta, Samuli Edelman – Amalia, Hanna Pakarinen – Go-Go, Sunrise Avenue – Fairytale gone bad, Annika Eklund – Shanghain valot.

Laulaminen ja jammailu. Laulan mitä vaan missä vaan ja melkein koko ajan tai ainakin pää heiluu musiikin tahdissa. Tähän saattaa liittyä myös ilmakitaran soitto.

Irvistely ja ilveily. Saatan irvistellä ja ilmeillä ihan yhtäkkiä. Tämä pätee vaan tuttujen ihmisten seurassa. Tätä on havaittavissa myös molemmilla siskoillani.

Kiinnostus tekniikkaa ja autoja kohtaan. Kaikki mikä pärisee ja haisee bensalle on kivaa.

Tulen toimeen paremmin poikien kuin tyttöjen kanssa. Tätä en osaa selittää sen kummemmin. Minusta on vain vapautuneempaa olla poikien seurassa ja suurin osan ystävistä on poikia. Tähän ja edelliseen kohtaan liittyen: puhun mieluummin autoista kuin meikeistä.

Pienenä söin mannapuuroa jauhelihakastikkeella. Tätä en edes ala selittämään.

Listasin nämä yhdessä Matin kanssa. Lopulta hän tuumasikin, että "ennen olisin tiennyt enemmän, mutta nyt olen jo tottunut niihin".

1 kommentti:

sari kirjoitti...

Ihanaa...olipa mukava avata sinun sivusi=)