keskiviikkona, helmikuuta 07, 2007

Keskellä viikkoa mennään

Olipas väsyttävä päivä. Kävin kesken työpäivän koulussa pari tuntia ja koulusta palasin siis takaisin töihin ja jäin vielä tekemään koulussa vietetyt tunnit sisään. Pääsin kyllä ihan neljältä pois mutta kun yleensä pääsee kotiin yhdeltä niin tuntuuhan se päivä pitkältä.

Kotona oli odottamassa kaksi ATC:tä Minna G:ltä. Olin ihan unohtanut että minulle olisi kortteja tulossa ja lähetys kyllä piristi kummasti! Kiitos Minna! Vaihdoimme siis Minnan kanssa kortit aiheilla ystävyys ja romanttinen rakkaus (Hiekkaoliivin 8. atc vaihto). Tässäpä ensin omat korttini:
Ja Minna G:n kortit:

Nyt olen taas saanut askarrella rauhassa kun avokki meni salille. Kaisalle valmistui kaksi korttia aiheella elämän pienet ilot. Kortit vien postiin huomenna.
Hmm.. Lähden katsomaan saisinko vielä jotain aikaan ennen keskiviikon kohokohtaa (Greyn anatomia)...

2 kommenttia:

jennihelena kirjoitti...

Äh. Ei tää tunnu huolivan edes mun kommentteja tänne. Kai niitä kohta on sitten miljoona.

No siis:

jenni @ pop-lehti.fi (ja välimerkit tietty pois @-merkin ympäriltä). Kirjota tonne, niin laitan sulle ne satukirja-decon yhteystiedot.

Kaisa V kirjoitti...

Oooo, ne tulikin näin äkkiä! Täältä kun lähetän, niin yleensä menee ainakin 2vrk! Ja kun pääsin liikkeelle eilen, niin lähetin ne siksi aikaisemmin :)