maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Et sinä ymmärrä lasten leikkiä niii-ii-i

Blogini nimestä on tullut kyselyjä, joten tässäpä teille pieni tarina:
Pienenä leikimme serkkuni kanssa mummolassa. Kerran meillä piti saada leikkiin yksi leikkijä lisää. Kesäisin mummolassa on paljon porukkaa ja minä lähdin kysymään "isoilta ihmisiltä" kuka tulisi leikkimään kanssamme. Kiva setäni oli heti valmis leikkiin, mutta minä olin tyrmännyt hänet suoraan sanomalla "Et sinä ymmärrä lasten leikkiä niii-ii-i".
Siitä se lausahdus on jäänyt ja sieltä asti se on matkannut blogini nimeksi.

Satukirjadeco on lähtenyt tänään matkaan Kaisulle, joka lähettää decon sitten JohannaV:lle (jne osallistumisjärjestyksessä). Decon mukana tulevat vielä ohjeet! Pitäkää hauskaa decon parissa!
Decon kannessa olevat kuvat liittyvät kaikki yhteen runoon. Mikä tuo runo on? Sitä arvuutellaan nyt! Toivon että ainakin kaikki decoon osallistujat arvuuttelisivat jotakin. Myös muut saavat osallistua. Decon tultua minulle takaisin arvotaan KAIKKIEN arvuuttelijoiden kesken joku palkinto. Runoarvuuttelut tämän kirjoituksen kommentteihin!

2 kommenttia:

Anskun kirjoitti...

En kyllä yhtään osaa arvata tuota runoa....mulle tuli vaan mieleen että, Herra Piipoo oli taikuri, hän huusi hiihoo ja maata polkaisi, hän taikoi rusinoita pähkinöitä...jne..luin sitä pojalle pienenä ja netistä löysin sen ja laitoin hänelle sähköpostina (oli ihan innoissaan 26vee kun tyttöystävän kanssa olivat muistelleet että molemmille on sitä lorua luriteltu)

Ella Eliisa kirjoitti...

KÄÄK! Ei kyllä harmainta aavistustakaan...! Mä olen muutenkin näissä satujutuissa niin huono. Stressaan jo silläkin, että mistä ihmeestä sitten decoon keksin jonkun, mutta eiköhän se löydy.. Uskon niin! :)

Aladdinin taikataikataika... mikä se on? Taikalamppu? Äh... :D