perjantaina, joulukuuta 29, 2006

Perjantain kuulumisia

Kävimme eilen katsomassa Katri Ylanderia Doriksessa. Päätimme että käymme vaan kuuntelemassa keikan ja tulemme kotiin nukkumaan. Menimme hyvissä ajoin, kun luulimme että keikka alkaa yheltätoista, mutta pah! Keikka alkoikin vasta puoli yhdeltä! Pari tuntia siis istuskelimme ja odotimme että koska pääsee kotiin. Bilemeininkiä ei ollut ja poiskaan ei viitsitty ennen keikkaa lähteä kun liput oli ostettu. Keikan alkaessa väsytti jo kovasti ja tunnelmaa vain latisti kun bändi soitti liian kovalla. Tytön ääni ei parissa biisissä kuulunut ollenkaan. Harmittaa kyllä kovasti koska Katri osaa laulaa ja tykkään hänen biiseistään. Täytyy siis vaan popittaa levyä kotona kun voi itse säätää äänenvoimakkuuden.

Olen aloittanut käsityön itselleni! Kun on koko syksyn tehnyt joululahjoja, on mukava tehdä jotain itselle. Varsinkin jotain sellaista mitä on jo pitkään odottanut. Aloitin siis virkkaamaan itselleni laukkua Koukussa-kirjan ohjeella. Kivat langat löytyi Tehdasasusta. Malibua kun ei noissa marketeissa näyttänyt olevan tähän aikaan vuodesta. Haluaisin itselleni myös pienen olkalaukun jota voisi käyttää kun mukana ovat vain puhelin ja lompakko. Marimekon mallistossa on kiva peruslaukku, mutta se on turhan kallis ja vähän liian isokin. Nytpä siis olen päivän pyörittänyt päässäni miten saan tuollaisen tehtyä itse. Jotain kaavan tapaista päässä on jo kehkeytynyt, mutta täytyy vielä soitella ystävälle joka auttaa minun laukkuongelmissa. Ja antoipa äitikin jo vinkkiä vetoketjun ompeluun. Kaikki ideat ja ohjeet ovat kyllä tervetulleita!

Tänään alkoi joulukinkun muokkaaminen muunlaisiksi ruuiksi. Avokki teki oikein hyvää kinkkukastiketta ja sunnuntaina loppu taitaa päästä pizzaan.

1 kommentti:

muoriska kirjoitti...

Hyvää uuttavuotta !!
Olen jos lapsi on terve rovaniemellä 31.1-1.2.... mutta saatan käydä aiemminkin..
Kokeilkaa kinkkukiusausta.

Tilausta ei vielä ole tehty.. olen amatzonista katsellut... mutta otetaan nyt kun kaikki ylimääräiset kiireet on pois alta niin uudelleen käyttöön.. ( ea-päivystykset, joululahjat , neuvolat... yms.)