sunnuntaina, marraskuuta 19, 2006

Pitkä viikonloppu

Avokki oli taas pari päivää Oulussa ja oli siellä paiskinut töitä niin että sai pitää perjantain vapaata. Minulla taas oli siirretty lauantaiaamun tunnit perjantai-illalle. Ihanaa! Kolme aamua jolloin saisi yhdessä jäädä loikoilemaan sänkyyn.
Perjantaina kävimme Napapiirillä Iittalan/ Hackmannin alennusmyynnissä. Kaikkea kivaahan siellä olisi ollut mutta mukaan ei kyllä lähtenyt mitään. Napapiiriltä suuntasimme kaupunkiin josta kävimme hakemassa (kyllä se on niin helppoa kun tietää mitä haluaa) yhden joululahjan. Ilta menikin minulla koulussa fysiikan maailmassa sähkövarausten parissa.
Lauantai meni kyllä löhötessä ihan kunnolla. O.O.K:n marraskuun tekelettä värkkäsin kunnes avokki raahasi minut ulos masentumasta. Raikas ilma saikin minut vähän pirteämmäksi ja oli mukava tulla ulkoilun jälkeen takaisin sohvalle avokin kainaloon katsomaan elokuvaa. Vielä mukavampaa oli kun avokki leipoi sämpylöitä. Illalla kävimme ajelemassa kaupungilla pitkästä aikaa.
Tänään oli siivouspäivä. Luutut olivat tietenkin vielä menossa pesuun joten ne täytyi pyöräyttää koneessa ennen kun päästiin tosi toimiin. Luutuja odotellessa nautimme aamupalan ja viime tiistain Paon. Siivouksessa ei kahteen pekkaan kauaa nokka tuhissut joten ehdimme vielä ajella Napapiirille katsomaan olisiko jotain uutta tullut tarjoukseen. Tällä kertaa mukaan lähti leipävuoka, kartiolaseja, lihalämpömittari ja tuikkukippo. Aika hyvä saalis. ;) Illalla avokki vielä leipoi pullia joten mikäs tässä ollessa. Saunan jälkeen vaihdettiin vielä uudet petivaatteet. Nyt on kiva mennä pitkän viikonlopun jälkeen nukkumaan. Tämähän on ollut kuin loma!

Ei kommentteja: