keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Avokin havainto

Avokki oli tehnyt mielenkiintoisen havainnon:
Me voimme puhua ihan mistä asiasta vain, ihan missä paikassa vain; sohvalla, sängyssä, saunassa, suihkussa, kaupassa... MUTTA silloin kun syödään niin kumpikaan ei puhu mitään! :D Mitä se nyt sitten kertookaan...

Noh, enivei. Famun blogista löysin hienon joululaskurin ja pitihän se käydä linkki testaamassa. Onnekseni siellä oli juurikin tuollaisia pieniä laskureita jotka menevät kivasti tuohon sivupalkkiin. Hyvä hyvä. Nyt on laskuri muistuttamassa paljonko on aikaa tehdä joululahjoja. Tästä onkin hyvä hypätä joulun kaupallisuuteen jota Hansu mietiskeli blogissaan. Minä kävin ostamassa tänään ensimmäisen lahjan ja toisen ostan viikonloppuna. Muut lahjat teen itse. Muutamille lähimmille on myös tiedossa ostolahjat, mutta avokille ehdotan että ne käytäisiin ostamassa ennen joulunavausta niin ei tarvitsisi siihen ruuhkaan työntyä missään vaiheessa (jos ei välttämättä halua).

1 kommentti:

muoriska kirjoitti...

Moikka.
mulla tuli hieman ohjelman muutosta koskien tuota 29 pv..
eli tulen jo 28.11. Rovaniemelle ja voidaan tavata jo tuolloin illalla ja lähden vasta 30.11. pois, koska kuopus on lks:ssä sisällä 29-30.11. ja isäntäkin voi olla lasta hoitamassa :)
eli pidetään yhteyttä.

Juu kerkiää silloin ( säästä postimaksut..)
laitan maininnan tuosta bloginikin..