sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Sunnuntai. Siivous- ja leipomispäivä.

Kylläpä se on vaan mukava nukkua pitkään ja viettää löhöaamu. Eli loikoiltiin sängyssä ja aamupala nautittiin Pako-ohjelman seurassa. Vaikka siivoaminen tuntuukin tylsältä ajatukselta niin aloimme puuhastella yhdessä. Eikä kunnon siivoukseen mennytkään kuin kaksi tuntia kun kahdestaan touhuttiin. Siivouksen jälkeen ruoka ja houkaisuhetki ennen leivontaa. Kummitytön äidiltä olen saanut reseptit porkkanaleivoksiin ja kinkku-juustopiiraaseen. Tiistaita ajatellen halusin näitä leipomuksia nyt kokeilla. Piiras vähän paloi rumaksi sivuilta. Makuun se ei vaikuta mutta ulkonäöltä en sitä kelpuuta tiistaina pöytään. Porkkanaleivoksista tuli ulkonäöltään hyviä, makua en ole vielä maistanut. Kyllä ne täytyy kuitenkin esimaistaa ennen pöytään menoa.
Paljon saatiin tänään aikaan ja kiva palkinto olikin kun sisko ja hänen poikakaverinsa toi äitiltä aarrenyssäkän. Tässä sisältö:

Näistä tulee pieniä pehmoleluja eli amigurumeja kunhan joululahjakiireet helpottavat. Tai noh, ehkä jossain välissä voi tehdä jotain itsellekin.
Äitiltä tuli myös toinen pussukka jossa oli Novita lehtien joukossa myös uusin lehti. Pikaisesti sen selasin ja kyllä sieltä 3 joululahjaideaa jo tuli. ;)

Nälkästä porukkaa tupa täynnä joten suuntasimme pizzeriaan, josta saa Rovaniemen suurimmat perhepizzat. Kyllä tällä luulisi nälkä lähtevän vai mitä luulette?

1 kommentti:

Naina kirjoitti...

Tahtoo pizzaa :)

Ja jos lähetät osoitetietosi mulle osoitteeseen lucidfocus_at_hotmail_dot_com niin saat postissa jotain pientä koruntapaista ;)