tiistaina, lokakuuta 17, 2006

24 vee

Päivä alkoi puoli seitsemältä kun avokki, sisko ja siskon poikakaveri tarjoilivat kahvit sänkyyn ja lauloivat. Hauska yllätys vaikka aikaisin olikin. Noh, avokki lähti töihin ja sisko tuli vähäksi aikaa viereen juttelemaan ennen kuin jatkettiin unia.
Aamupäivä menikin paikkoja siistiessä ja kakkua kasatessa (avokki leipoi eilen pohjan).

Sisko auttoi koko aamun ja teki vielä päivällä ”juhla”ruuankin eli wikkelää wokkia. Nam! Siskon poikakaveri oli auttamassa mutta sisko ajoi hänet kesken kaiken keittiöstä pois. :)
Avokin tultua töistä ehdimme juuri ja juuri syödä kun isä ja nuorin siskoista tulivat kylään. Muita vieraita illan aikana oli avokin porukat, ja muutama kaveri. Vieraita riitti tasaisesti koko illan ja mukavaa oli. Kakkua oli juuri sopivasti. Yhtään ei jäänyt yli, mutta kaikki saivat riittävästi syötävää. Kakun lisänä oli tarjolla sunnuntaina leivottuja porkkanaleivoksia, jotka myös onnistuivat hyvin.
Lahjaksi sain kaikkea ihastuttavaa.

Siis: Avokilta Hemuli-mukin ja mikrokuituliinan silmälasilinsseille, Siskolta ja hänen poikakaveriltaan Hetaleita poropeukaloille –kirjan, Äitiltä ja hänen mieheltään kaksi marmorikynttilää, suklaata ja enkeliheijastimen, Isältä onnen sanat-arvan, Avokin porukoilta hienon kukkakimpun, salaattikulhon ja –ottimet, Kaveriporukalta Hurjapäät: Tokio Drift-leffan (en ole kuulemma tyyppiä, jolle voisi tuoda barbie-leffan :D).
Kaikista suurin yllätys oli kun Jouluyllätysvaihdokilta tuli myös lahja! Se oli kiva ruskea kassi. Täytyy myös mainita, että äitiltä olen saanut ennakkosynttärilahjana jo silmälasit ja pääkallolapaset.

Kiitoksia kaikille juhlijoille ja muistaneille!

Viikon alku on ollut todellista lomaa ja juhlaa kun sisko on tehnyt ruokaa auttanut kotitöissä. Tästä on hyvä jatkaa syyslomaa taas vuoden vanhempana (ja viisaampana?).

2 kommenttia:

famu kirjoitti...

Syntymäpäiväonnea täältäkin.Kivoja yllätyksiä koit.-Lähetän tietja heti,kun voin rahassa istua koneen ääreen.Nyt on pari pientä tyttöä mummulassa hoidossa.

muoriska kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut täältä liki Nuuskakairan puolesta ;)