tiistaina, huhtikuuta 24, 2012

Ei yhden pysähdyksen taktiikalla

Viime viikolla oltiin Kaarinan kanssa lomalla mummilassa. Matkaan lähdettiin koko porukalla, mutta mies tuli sitten sunnuntaina kotiin takaisin ja me tytöt jäätiin lomailemaan. Ennen lähtöä Kaarina ehti nukkua päikkärit ja näin ollen valvoi (reippaasti kylläkin!) koko matkan. Matkaa on parisen sataa kilsaa joten päätettiin pysähtyä puoli matkassa vähän shoppailemaan ja retkeilemään. Onneksi minun äitillä sattuu olemaan siinä puoli välissä "kaupunkiasunto" joten Kaarina sai jaloitella ja kahvitkin keitettiin.

Mies oli pääsiäisen flunssassa ja eikös vain se puhjennut minulle juuri loman alussa. Onneksi se ei kestänyt kuin pari päivää ja jaksoin samalla ommella. Mullahan oli tietenkin saumuri mukana ja iso kassillinen kankaita. Niistä tuotoksista sitten enemmän tuolla toisen blogin puolella. Kaarina oli tietysti vauhdissa koko loman ajan. Tyttö komensi pappaa soittamaan ja mummia antamaan herkkuja. Siinä sitten mutustettiin suklaakakkua ja rokattiin. Kävi meillä vieraitakin. Sellainen joulumuori Anita, joka toi meille kaikkia ihania lahjoja.

Kotiin päästiin mummin kyytissä. Puoli matkassa pysähdyttiin taas kaupoille ja kahvittelemaan. Saatiin matkaan kulumaan nelisen tuntia! Oli hauskaa kun ei ollut kiirettä ja saatiin mennä tuntojen mukaan.

Tämän viikon arkea yritän tallentaa valokuvin hieman tarkemmin. Tässä taidekuva eiliseltä.

Ei kommentteja: