maanantaina, maaliskuuta 26, 2012

Maaliskuu

Kevään pitäisi jo tulla mutta lunta se vaan sataa edelleen. Ollaankin yritetty nauttia vielä talvesta. Kemin lumilinnaan oltiin innokkaasti lähdössä mutta auto päätti että se reissu jäi tekemättä. Hetken harmituksen jälkeen päätettiin mennä "omaan rantaan" paistamaan makkaraa ja laskemaan mäkeä. Sen jälkeen kellään ei harmittanut yhtään. Taitaa olla niin että ne kaikista hauskimmat jutut on niitä kaikista simppeleimpiä juttuja ja tapahtuu ihan kodin läheisyydessä.
Mutta kyllä hauskoja juttuja sattuu myös vähän kauempanaki kotoa. Viime viikonloppuna lähdin äitin kaveriksi Jari Sillanpään konserttiin. Konsertti oli ns. "took shöy" ja mukana oli myös yleisökilpailu. Neljä vapaaehtoista pääsi lavalle heittelemään hattuja harjanvarteen. Minähän reippaana tyttönä päätin mennä nolaamaan itseni ja niinhän siinä kävi että voitin! Kaikille osallistujille oli hienoja palkintoja, mutta minä sain voittajana mm. hiustenhoitotuotteita, kihartimen, tyvikohottajan, risteilyn, leijona-kellon ja (rumpujen päristystä) Nokia Lumia 800 -puhelimen!
Sillanpään laulut olivat tietenkin upeita ja soittajat olivat aivan mahtavia. Konsertissa meidän vieressä istui kaksi turistinaista jotka vielä kyyditsimme jatkoille. Ihania naisia mahtavine juttuineen. Oli todella mahtava ilta!

2 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Mahtava palkinto ja ihan oikealle immeiselle tuli!!!

Anski kirjoitti...

Oi wautsi, onnea puhelimesta!!
Makkaranpaisto on kyllä kivaa puuhaa talvella, maistuu ihan maiilman parhaalle herkulle ulkoilun päälle :)