tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Kevät on uudistuksen aikaa

Tänään kävin kampaajalla leikkaamassa hiukseni lyhyiksi. Viimein sain mallin joka miellyttää. Kauan siihen menikin kun pari kampaajaa ei ole näin lyhyttä mallia minulle suostunut leikkaamaan. Nyt löysin hyvän kampaajan ja kivan mallin.

Tekisi mieli ostaa uudet silmälasit. Kohta nämä lasit pitääkin vaihtaa mutta nyt tuli sellainen "luukin" vaihto fiilis. Uudet farkutkin ostin viikonloppuna.

Hiusten mallin ja silmälasien vaihto on vielä pientä sen rinnalla, että minä myös vaihdan työpaikkaa! Pääsiäisen jälkeen aloitan uudessa työpaikassa! Vähän jännittää kun paikka on ihan erilainen kuin nykyinen, mutta tehtävät siellä ovat koulutustani vastaavia. Vihdoin pääsen tekemään sitä mihin olen koulut käynyt. Niin, ja kaikkein tärkeintä on, että pääsen tekemään sitä mistä tykkään.

Käsitöitä on tullut tehtyä vähän kaikenlaista. Peukussa ollaan tekemässä ryijytyynyä. Yhtenä iltana sain päähäni virkata pääsiäisliinan ja tänään päätin vihdoin ommella itselleni kässäpussin. Mielityn pusseista sain idean kaivaa kaapista kirpparilta ostetun tyynyliinan ja muokkasin sen pussiksi. Mielestäni kaipaa vielä lisää koristeita, mutta saa nyt toimia tuollaisenaan. Lasikoruja olen valmistellut käyttöön ja tässä suosikkini. Vaaleanpunainen ja lila ovat niin minun värit ja nämä korut onnistuivat yli odotusten.

4 kommenttia:

sini kirjoitti...

Ihan älyttömän kivat noi korut ja myös ne muut jotka oli pari postausta sitten! Kelpais mulleki :)

T.Serkkutyttö Jyväskylästä

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen työpaikkaan, on tosi hienoa että pääsit sinne! Nyt vaan nauttimaan... t. kummitätsy

Päivi kirjoitti...

Paljon onnea matkaan uudessa työpaikassa!
Kevät on todellakin uudistumisen aikaa, monella tapaa. Kai se johtuu siitä talviunilta heräilevästä energiasta, mikä kesää kohden lisääntyy kummasti :)

Näppi kirjoitti...

Onnea ja menestystä uuteen työhön.
Musta tuo pussukka on kaunis noin eikä kaipaa mittään lisäkoristeluja, koska jo kankaassa on kuvia. Mutta tää on vaan mun mielipie...