tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

Rouvaselämää

Ensimmäisenä täytyy todeta, että elämä ei ole muuttunut avioliiton myötä. Samalla tavalla täytyy herätä arkisin töihin kuin aikaisemminkin. Ainoa muutos vaan on, että nimi on vaihtunut. Työpuhelimeenkin vastaan jo luontevasti uudella nimellä. Kelakortti jo postissa tulikin, pankkikortti (ensimmäinen Visa korttini!) ja ajokortti on tilattu.
Koevedokset ja kuvat saatiin kuvaajalta. Voi mahtavuutta kun oli oikea kuvaaja kameroineen ikuistamassa juhlaa. Kuvien laatu oli huomattavasti paljon parempi kuin normikameralla otettujen ja nyt ei tarvinut huolehtia kuvauksista kun tiesi, että on ammattilainen asialla.

Kaverilta sain Tildan kevät- kirjan lainaan ja nyt harkitsen vakavasti Unelmakerhoon liittymistä että saisin tuon uuden Tilda -kirjan.

Skräppäämisestä kehittelin vähemmän stressaavan version. Haluaisin kovasti skräpätä hienoja leiskoja, mutta olen saamaton johtuen suuresta itse kritiikistä. Kaikki pitäisi olla justiinsa eikä melkein. Ennen häitä selattiin meidän molempien lapsuuskuvia ja päätimme, että kaikki kuvat täytyy tallentaa albumeihin. Siispä teetimme kaikki yhdessäolo aikanamme otetut kuvat. Ostimme kaksi kartonkilehtistä valokuva-albumia johon alamme kuvia latomaan. Ideana on siis leikekirjailla ei-niin-hienosti. Ajattelin kirjoitella kuvien sekaan tarinoita ja muistoja kuvista. Ainakin päivämäärät ja kuvissa olevien nimet täytyy muistaa. Koristeluun aion käyttää tarroja, lehtileikkeitä, leimoja, jne.
Valikoidut kuvat sitten voin skräpätä hienommin esimerkiksi jonkun aiheen mukaan vaikka minikirjoiksi. Tällaisia minikirjojen aiheita on mielessä mm. ”Onni on...” ja Sannikan blogissa tutuksi tulleet erilaiset listat.
Ja voihan kuvia skräpätä myös tauluiksi. Tässä taulu jonka askartelin mummilleni joululahjaksi. Kuva on mummin ja ukin kihlakuva.
Se olis sitte hiihtolomaviikko. Herra on ollut jo kaksi päivää lomalla ja minä jään lomalle huomenna. Katsotaan mitä jännää keksitään loman kunniaksi.

3 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Oletpa tehnyt kauniin taulun! Ihanan hillityt, vanhaan kuvaan sopivat värit. Mistä tuo kehys on? Mulle ei tunnu tulevan tuollaisia sopivan syviä vastaan koskaan, vaikka muuten kyllä hamstraan kehyksiä liiankin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän hieno mistäsait tuon kehyksen???

Kaisuliina kirjoitti...

Kehys on Ikeasta. 20 x 20 x 4 cm