tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Keskikesä

Se on sitten virallisesti keskikesä! Ei se siltä kuitenkaan vaikuta. Kunnolla on lämmintä ollu vain muutamana päivänä, hamekeleistä ei vielä tietoakaan. Vettä tulee taas taivaan täydeltä ja sääennustuksen mukaan tulee koko loppuviikon. Alennusmyynnit alkavat kuitenkin juhannuksen jälkeen, niin on mukava ostaa kesävaatteet suoraan alesta. Siis jos sattuu alesta löytämään sitä mitä hakee. Käytiin me eilen kierros Yöttömässä yössä (Sampokeskuksen ja Revontulikeskuksen kaupat avoinna klo 1 yöllä asti), mutta mitään kivaa ei sitten alennuksessa ollutkaan ja väkeä oli sen verran ettei hermot riittäny jäädä edes etsimään mitään. Kai niitä t-paitoja on myynnissä vielä ensi viikollakin.

Juhannus meni grillatessa ja saunoessa. Kiva rauhallinen juhannus ja pöytä kukkuraisillaan syötävää. Ihan niin kuin jouluna mutta erit ruuat vaan. Oman maan satoa saatiin jo piirakkaan. Ohje on uusimmasta HyväTerveys lehdestä ja namia oli. Tässä mietin että milloin raskin hakea lisää raparperi jotta saisin leivottua lisää.

Tasan puoli vuotta jouluun. Hyvä aika alkaa miettiä joululahjoja. Onhan tässä muutamia synttäreitäkin sitä ennen mutta jos hyviä lahjaideoita saan niin samahan se on alkaa jo lahjoja tekemään.
Tildan tapaan kirjan hain kirjastosta ja päätin että minun on pakko saada se itselle. On siinä vaan niin paljon kaikkea ihanaa! Ehkä jopa joululahjoiksi asti...

Olen päättäny lopettaa swappailun. Siis ulkomaille. Postikuluihin on menny niin paljon rahaa että nekin rahat päätin nyt sijoittaa itseeni! Tiimarista löytyi heti kirjaimia ja Paperellasta papereita.

2 kommenttia:

lehtipollo kirjoitti...

Minäkin ostin nuo Tiimarin kirjaimet :) Onnea kaksivuotiaalle blogillesi!

Marika V kirjoitti...

Täytyy varmaan käydä kattoon paikallisesta Tiimarista löytyskö sielt tollasia kirjaimia. Oon yrittäny välttää Tiimari käyntejä, jotta ei tulis turhia heräteostoja. Tuo vasemmanpuoleinen paperisetti myös näytti kivan väriseltä.