lauantaina, kesäkuuta 07, 2008

Kesä tuli meillekin

Suvivirsi on laulettu eli kesä on tullut! Viime viikonloppuna juhlittiin siskoni ylioppilasjuhlia ihanassa helteessä! Juhlaväki sai kulkea etuovelta suoraan talon läpi takapihalle paistattelemaan päivää kahvin keran. Ja päivänsankarinkin kelpasi tähystellä tulevaisuuteen järven rannalla.
Ylioppilaalle minulla oli lahjan kanssa viemisinä kortti ja mummille synttärilahjaksi maatuska.
Lämpimien ilmojen saapuessa tänne pohjolaan piti suunnata katseet pihalle ja alkaa miettiä mitä ihmettä tuolle pihalle tehdään. Lääniä on vaikka kuinka komeille suunnitelmille mutta eiköhän me tämä ensimmäinen kesä oteta iisisti. Nurmi on kylvetty maahan viime syksynä ja sen on ilmeisesti paikoitellen jää polttanut kun ei oikein meinaa vihertää. Jotain tarttis tehä!
Ollaan me toki jo saatu jotain aikaankin. Neljä viinimarjapensasta ovat löytäneet paikkansa, samoin raparperi. Kummitätiltä saadut taimet on istutettu väliaikaiseen penkkiin kun en oikeaa kohtaa penkille ole vielä päättänyt. Kyllä se tästä pikku hiljaa!

2 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Ihana metsään rajoittuva tontti. Meillä on niin kuivaa/kuuma, että nurmikko on kääkänny ja kukkaset lakastuneet. Sade saisi tulla jo ja sataa monta päivää putkeen. Saisin olla sisällä tekemässä koruja =)

lehtipollo kirjoitti...

Huippu tuo maatuska :)