tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

Ympäripyöreitä

Lauantai aamuna huomasimme, että roskalaatikko oli kadonnut! Ilmeisesti se oli vuokrattu EkoTiimiltä ja me emme osta enää palvelua heiltä. Olivat hakeneet omansa pois. Olihan se vaan koominen tilanne kun emme osanneet odottaa sitä! Eipä hätää! Isä kävi ostamassa meille tuparilahjaksi uuden roskalaatikon. :) Se lahja tulee ainakin käyttöön!

Mikron metsästys loppui eilen. Pidän huomenna Tupperware-illan jossa leivotaan suklaakakkua mikroaaltouunissa. Eilen sitten tajusin että eihän meillä ole edes mikroa vielä! Vanhalta asunnolta haettiin mikro lainaan, mutta käytiin vielä Teknisillä ennen ruokaostoksia. Teknisiltä sitten ostettiin uusi mikro kun hyvään hintaan saatiin. Ensin meillä ei ollut mikroa ollenkaan ja nyt meillä on niitä kaksi.

Viikonloppuna kävimme juhlistamassa äitin ja miehensä viisikymppisiä. Äitin miehen synttärit oli helmikuun lopussa ja äitin synttäri on huhtikuun alussa. Lahja oli heille yhteinen ja halusin sen antaa puolessa välissä molempien synttäreitä. Lahjan kaveriksi askartelin molemmille omat kortit:
Äitin vintiltä sain viimein raahata vanhan nukkekodin. Talo on isän minulle tekemä barbien talo. Kauan aikaa olen jo halunnut alkaa kunnostamaan ja sisustamaan taloa uudelleen, mutta minulla ei ole ollut talolle tilaa. Nyt kun tilaa riittää niin sain talon raahata omaan kotiin. Tänään se sitten äitin mukana tuli: Asukit jäi vielä vintille odottamaan, mukaan koppasin vain kummitätini tekemät sohvat ja sängyn. Eikun uusien huonekalujen tekoon!

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hyvää pääsiäsitä!!

Hieno on kortti! ;-) Tai siis kortit! Tuo nukkekoti on komia. Siitä sitten tuunaamaan.

Tuli roskiksesta mieleeni, että joskus tänne Paimioon muuttaessani ei täällä ollut ensinkään roskista! Roskia keräsivät nurkkiin ja kovalla siivouksella sitten veivät kaatikselle. Minähän tappelin meille kunnon roskiksen (kinasin siis avoapen kanssa...) nyt yritän taivutella sitten ukkoa, josko se roskis tyhjennettäisiin vain kerran kuussa... ei tule kahdelta niin paljon roskaa. :-)

vikke* kirjoitti...

Hauska tuo roskisjuttu :) Eipä noinkaan itsestään selvää asiaa tule ajatelleeksi ennen kun se puuttuu.

Kiva nukkekoti!
Mulla jäi vanhan nukkekodin kunnostus hieman kesken *köh köh*. Ostin tapettia ja lattiamattoa alan liikkeesta ja ostinpa myös joitain huonekalujakin, pinnasängystä alkaen. Jospa joskus olisi aikaa tuunata mökki kokoon :)

Merja kirjoitti...

Ai täältäkin löytyy nukkistelija :) hauska nähdä,millanen talosta sukeutuu :))

Peikkotyttö kirjoitti...

Hienon näköinen nukkekoti, tulee varmaan ihastuttava kun pääset sisustamaan. :)