torstaina, helmikuuta 07, 2008

Ennakkotunnelmia

Arvaatte varmaan mikä tässä on pyörinyt päässä viime päivinä. No uusi talo ja sen sisustaminen tietenkin! Ikean kataloogi on selattu puhki ja ostoslistaa kasattu. Keskuspölyimuri on ostettu (talossa valmiina vain putkisto) ja keittiön pöytä on tilattu! Kovasti jo haluaisi muuttaa uuteen kotiin. Onneksi tänään sai vähän lievennystä kun käytiin talolla kosteusmittauksessa. Oli hyvä käydä katsomassa että paikat ovat kunnossa ja tuli siinä muutamia kuviakin otettua.

Tässäpä siis muutamia ennakkokuvia tulevasta kodistamme. Eteisestä näkymä avautuu olohuoneeseen: Ja olohuone toisesta suunnasta: Olohuoneesta pilkottaa yksi makuuhuoneista (joita on yhteensä 4): Olohuoneen vieressä on iso ihana keittiö: Keittiöstä on käynti kodinhoitohuoneeseen: Ja sitten talon ihanuus -pesutilat:

Kunnon kuvia laitan kun saamme omat avaimet kouraan. Ja sitten muuton jälkeen haluaisin teiltä, blogini lukijoilta, hieman sisustusvinkkejä. Muuttoa odotellessa!

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

UPEA, vaikka näinkin uudelleen kuvia... mä pläjäytin blogiin kuvia kaikista koruista mitä mulla tällä hetkellä on, käyppä kurkkaamassa !

vikke* kirjoitti...

No wau!! Tosi kivan näköistä ja 4 makkariakin. *huokailee kateellisena*
Ihanat lattiat, hyvä väri noissa (laminaateissa?).

Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä hieno talo. Lattiat ovat pähkinä laminaattia.

Anonyymi kirjoitti...

Oih ja voih! Onpa ihana ja valoisa! Ja lattia mullakin heti pisti silmään, tosi kaunis sävy! Keittiökin on ihan järisyttävä..
Heti näin ens alkuun voisin ehdottaa hienovaraisesti keittiöön hieman hillitympiä verhoja ;) heh..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Tilaa on sitten vaikka isommallekin perheelle ;) Keittiö on hieno (paitsi verhot), meillä on samanlaiset kalusteet.

Anonyymi kirjoitti...

Saat lopulta askarteluhuoneen? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihme noissa keittiön verhoissa on vikana? :D No joo, eiköhän myyjä ota omat verhonsa mukaan. Tämän hetken suunnitelmissa on jättää keittiö ilman verhoja. Lattiat ovat minunkin mieleeni. Aivan ihanat! Ja kyllä minä nyt saan oman askartelu/käsityöhuoneen! Ikeasta olen kalusteet katsonut. Sinne siis muuton jälkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Mä muuten laittaisin tuonne keittiöön kyllä verhot, mutta kevyet eikä liian hallitsevat. Ikkunattomat verhot on kyllä sinällään kauniit, mutta mun mielestä ei kodikkaat. Päivittelin punaisen seinän maalaamista kunnes tajusin sen olevan tapettia. Ei muuta kuin tapetti alas ja uusi tilalle, JOS se häiritsee! Mielummin tekee sen heti kun harmittelee että "olisi pitänyt".

Meinaatteko tehdä mitään pintaremonttia tuolla? Esim. kuvassa oleva makuuhuone jossa violettia, onko teidän mieleen vai meneekö jotain uusiksi? Kaikki olisi vaan niin paljon helpompaa ennen kuin on asettunut taloksi.

Haasteellisia kulmia kalustamisen osalta asunnossa. Kuitenkin mukavaa, ettei ole kaikki tavallisia laatikoita joissa huonekalut menevät sitten "pitkin seiniä". Rohkeutta!

Anonyymi kirjoitti...

Keittiön sisustus vähän mietityttää vielä. Esim mitkä värit sinne tulevat. Mietin niitä verhoja sitten, mutta aluksi ikkunat ovat ilman verhoja. Meillä on nytkin ollut keittiön ikkuna ilman verhoja eikä kumpikaan ole verhoja kaivannut.
Punainen seinä on haastava. Jos olisin itse rakentanut niin punaista seinää en olisi uskaltanut laittaa, mutta koska se nyt siinä on niin kyllä me yritämme käyttää sen hyväksi. Sitten jos tuntuu ettei se millään sovi meidän tyyliin niin sitten uutta ideaa tilalle. Sama homma kaikissa muissakin huoneissa. Mitään noista huoneiden tapettivalinnoista en olisi itse tehnyt, mutta kyllä ne yritetään käyttää hyväksi kun kerran siellä ovat. Ainakin kahden makuuhuoneen seinät menevät uusiksi, mutta ne tehdään sitten joskus kun ehditään (kesällä). Nyt on nimittäin niin kova hinku muuttaa että kyllä ne rempat ehtii myöhemmin. Ja sitten vasta muuton jälkeenhän sitä vasta tietää mitä haluaa rempata ja mitä ei. Ja omassa talossa on se hyvä puoli että rempan saa tehdä silloin kun siltä tuntuu. Noita kulmia en itse edes tajunnut. Niin hyvät suunnitelmat on jo päässä ettei ne kulmat mitään haittaa. Ja erkkerit ovat kovasti minun mieleen!

Hanski84 kirjoitti...

Mahtavaa!! Onnea vaan, oivottavasti muutto sujuu ongelmitta!

Puisto kirjoitti...

Ihanan iso keittiö ja nuo verhothan ovat aivan huimat :)

Mutta onpa uuden näköinen talo, minä vuonna se on rakennettu? Ei varmaan kauaa ole edelliset omistajat asuneet. Ihan näin uteliaana kiinnostaisi tietää, miksi joku haluaa muuttaa tuolta pois?

Niin ja kuulen jo pikkujalkojen töminää kauniilla lattialla :)

Anonyymi kirjoitti...

Talo on rakennettu 2005 ja se myytiin koska nykyiset omistajat ovat eronneet. Sehän se on yleinen syy miksi talo myydään.

vikke* kirjoitti...

Kiitos vinkistä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun Wau!

Merja kirjoitti...

Aivan ihana koti!!!romanttinen tuo makuuhuone,jossa on parisänky,ihana!(tildamainen)hurjan kaunis kaiken kaikkiaan.kurkinpa lisää,josko julkisivustakin olis kuvia...

Unknown kirjoitti...

voi kuinka on ihana, odotan innolla kuvia kun olet "remontoinut" sitä. idiksiä pitäisi saada ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana talo!Miekii haluun!!! =)

Oletteko saaneet jo entisen asuntonne myytyä?

Meilläkin kova talokuume.Tämä entinen alkaa käydä pieneksi. =(

Olemme kyllä ajatelleet ensin myydä tämän talon pois alta ettei jäädä kahden asunnon loukkuun.

Onnea vaan uuteen kotiin...

Oletko ajatellut millaisen kodista tehdä...? Siis sisustus tyylisesti?

t.sanna

Anonyymi kirjoitti...

Nykyinen asunto on myynnissä parhaillaan.
Kodista tehdään meidän näköinen. Olisihan se kiva jos saisi sisustukseen valittua yhteen sopivia värejä ja huonekaluja, mutta kyllä me lähdetään siitä että koti on meidän näköinen ja siellä on hyvä olla. Saa nähdä sitten millainen sisustus me saadaan aikaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää ihanalta.. :)Minäkin pidän tummista lattioista.. Ja muutenkin on vaan kertakaikkiaan ihana.. :D

Katja kirjoitti...

Ihanalta näyttää, mitään vinkkejä en osaa antaa mutta kyllä tuonne kelpaa muuttaa ja sisitusta suunnitella ONNEA UUTEEN KOTIIN!