perjantaina, tammikuuta 04, 2008

Vuoden aloitus

Vuosi on alkanut talvisissa merkeissä kun vihdoin oikeat pakkaset paukkuvat. Työt jatkuivat taas toinen päivä ja sitä edeltävä yö meni pyöriessä kun uni ei meinannut tulla. Stressasi seuraavien päivien koitos. Ihme kyllä työt sain tehtyä muutamalla ylityötunnilla ja eilen jo sain palata normaaliin työaikaan. Eilen töiden jälkeen ilmeisesti stressi laukesi kun pukkasi nuhan ja kurkkukivun. Enää ei ole kurkkukipeä mutta nenä vuotaa ja väsyttää.
Piristykseksi askartelin hieman. Tuunasin liiton kalenteria. Olen jo aiemmin repinyt kalenterista kaiken roskan (liiton infoa) pois ja Omulilta sain idean tehdä kalenterista pieni päiväkirja. Olen huono kirjoittamaan päiväkirjaa, mutta tuohon jos saisi pari sanaa joka päivästä kirjoitettua. Eihän siihen enempää edes mahdu. Kannen koristelin Marjolein Bastinin kiiltokuvilla ja kuviopapereilla ja vuosiluku on siirtonumeroilla. Bastinin kuvia päätyi myös magneetteihin joita kokeilin askarrella askartelutarvikkeita siivotessani.

4 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Kivoja askarteluja! Mullakin on pyörinyt jo aiemmin mielessä tuollaisten koristekivien (eikös nuo ole niitä?)koristelu ü Mistä olet löytänyt niihin noin söpöt kuvat?

Kaisuliina kirjoitti...

Pienet nallekuvat ovat Marjolein Bastinin kiiltokuva-arkista.

omuli kirjoitti...

Kiva kun innostuit kalenteri -ideasta! Hienosti tuunasit kalenterin ja toivottavasti jaksat pitää "päiväkirjaa". Mulla on vielä sujunut päiväkirjan pitäminen hyvin, onhan tässä jo mennytkin kokonaista 4 päivää tätä kuluvaa vuotta... Oikein ihanaa vuotta 2008 sulle!

KaSil kirjoitti...

Mä tein yksi vuosi kalenterin noin ja joka syntymäpäivän kohdalle laitoin synttärisankarin kuva jne. Tänä vuonna valmis kalenteri ja sinne pienet merkinnät päivästä. Mä aikoinani kirjotin päiväkirjaa monta vuotta ja monta sivua päivä, mutta nyt ei jaksa...vanhuus?