lauantaina, joulukuuta 29, 2007

Välipäiväalennusmyynnit

Pitihän sitä meilläkin ryysiä alennusmyynteihin. Minulle yritettiin villakangastakkia etsiä mutta ei sitä tietenkään silloin löydy kun sitä hakee. Pentikillä hypistelin mukeja ja liinoja mutta vielä en raskinut ostaa. Jotain sain kuitenkin swappeihin hankittua ja pari cd levyä. Itseäni hemmottelin Ylanderin Katrin levyllä (tonttu kun ei sattumoisin ollut Katrista tykännyt) ja Tuomille ostin kiitoksen joululahjoista. Hän jo varmaan arvaakin mitä ostin kun niin tarkkaan musiikkimausta kyselin. :)
Tämän päivän olen siivonnut askartelunurkkaustani ja muista varastointipaikkoja. Toivottavasti siistissä järjestyksessä olevat tarvikkeet houkuttelisivat vihdoinkin skräppäilemään. Huomasin ainakin että materiaalia riittää!
Osasta materiaalista täytyy päästä eroon että saa hankkia uusia, joten tässä kaksi pakettia välipäiväalehintaan: Joulupaketissa servettejä, paperinarua, leimasin, pikku kransseja... Hinta 5 e + pk. Kevätpaketissa servettejä, posliini/lasivärejä, scoupidou-nauhoja, höyheniä. Hinta 5 e + pk.
Mielelläni myös vaihdan materiaalit paperi/skräppäysaskartelu materiaaleihin. Osto/vaihto halukkuuden voi ilmaista kommentilla tai sähköpostilla kaisaaat@hotmail.com

Ei kommentteja: