perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Uusi kaverini

Saanko esitellä uusi kaverini, joka monien mielenkiintoisten vaiheiden kautta viimein saapui eilen: Tämähän on siis syntymäpäivälahjani äitiltä ja hänen mieheltään. Ihanaa kun nyt saa omaan tahtiin olla koneella ja Matti saa olla omalla koneellaan. Nyt voin asentaa omalle koneelle ne ohjelmat joita tarvitsen eivätkä ne vie enää tilaa toiselta koneelta. Lisäksi uuden koneen voi ottaa mukaan reissuun. Minullahan oli tarkoitus toivoa joululahjaksi Gollan läppärilaukkua, mutta eilen käytiin niitä ihailemassa niin huomattiin että minun kone on niihin liian iso. Hö. Täytyy vaan odottaa että Golla tekee isompia laukkuja. Kone itse tuntuu hienolta kaukosäätimineen ja webbikameroineen. Käyttis vaan vaatii totuttelua.

3 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Mulla isäntä on jo toista vuotta käyttänyt yksin omaan läppärin kuljetukseen punaisen ristin myymää läppärireppua. On hyvä ja kätevä, suosittelen.
voit käydä katsomassa punaisen ristin verkkokaupasta.

vikke* kirjoitti...

Wau, onpas kiva lahja!!

Hei...tulin kiittämään ekan luukun sisällöstä joka oli mieluinen ja tervetullut!!
Paperikukkia mietinkin tilata kun en ole ikinä itse ostanut ja nyt niitä sain :)

En kuollaksenikaan muista mitä mä pistin ekaan luukkuun...

Kaisuliina kirjoitti...

Tuohon laukku asiaan täytyy sanoa sen verran että reppua en halua ja kyllähän noin isolle koneelle löytyy muilta merkeiltä laukkuja mutta toive olisi ollut Gollan laukku ja niitä ei ole.