torstaina, lokakuuta 18, 2007

Juhlahumua

Tämä viikko on ollut todellista juhlahumua. Juhlat olivat minun synttärini, mutta niihin on valmistauduttu kuin suurempaankin juhlaan.
Maanantaina käytiin kaupassa ostamassa leipomuksiin tarvikkeet ja muut tarjottavat. Illalla leivoin valmiiksi Snellmanin leikkelekakun (ilman sinihomejuustoa).
Tiistaina kävin kampaajalla hemmottelemassa itseäni. Ohjelmaan kuului leikkaus ja moniväriraidat. Kyllä olo keventyi ja piristyi! Illalla oli vuorossa Dooley's kakun leipominen siskon kanssa. Ohjeen löysin jostain ruokablogista. Kumpanakin iltana laittelin vielä paikkoja kuntoon leipomisien ohessa.
Eilen oli synttäripäivä! Aamulla menin kosmetologiopiskelien hemmoteltavaksi jalka- ja käsihoitoon ja lounaalla käytiin Amarillossa Matin, Himpuran ja poikakaverinsa kanssa. Päivällä siivottiin vielä Himpuran kanssa ja kävin viime hetken ostoksilla. Alkuillasta kahvilla kävivät Isin porukka ja Matin isä ja äiti. Kakut kävivät kaupaksi ja kahvi olikin synttärilahjaksi saatua vaniljakahvia. Illemmalla pari kaveria kävi vielä kylässä. Päivä oli oikein onnistunut ja ihana! Mukavaa kun kävi vieraita ja sai tarjota ihania leipomuksia.
Minusta on ihanaa pitää synttäreitä vaikka onkin muka aikuinen. Onhan se hyvä syy leipoa jotain erikoista ja kutsua vieraita kylään. En minä lahjojen takia synttäreita vietä, mutta kyllä jokaisella tulijalla oli jotain tuomista. Aalto-maljakko (aivan ihana!!) ja Cupido-viinilasit ovat kihlajaislahjoja. Kaikkea ihanaa paljastui paketeista! Kyllä lahjojen antajat tuntevat minut aika hyvin...
Tänään alkoi syysloma töistä. Huomenna ja lauantaina on vielä koulua mutta ensi viikonloppu on vapaata myös koulusta. Illalla ajattelimme mennä hohtokeilailemaan ja ensi viikolla on aikaa tehdä joululahjoja ja -koristeita!

2 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Onnittelut vielä kerran! Huomasin kuvasta että sait oman Rosee-laitteen pääset tekemään heijastin kukkia. Muista virkata keskusta todella tiukaksi jotta heijastin lanka pysyy paikoillaan. Ja jätä keskelle aloitus lanka pitkäksi. Täällä tuoksuu uunissa vanha kunnon pullavanukas omena hillosta.

Rosmarin kirjoitti...

Paljon onnea! Saitpa ihania lahjoja.