sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Loppuviikon viihteet

Loppuviikko (oikeastaan koko viikko) on mennyt nopeasti. Äiti oli keskiviikkona yökylässä ja siinähän se keskiviikko-ilta rupatellessa menikin. Torstaina piti jäädä ylitöihin kun ei hommat valmistuneet ajoissa ja töiden päätteeksi palkitsin itseni kirpparikäynnillä. Illalla oli vielä Tupperware ilta tällä kertaa esittelijän kotona. Vihdoin sain tilattua itselleni Tupperin pursottimen! Aluksi lainailin pursotinta äidiltä ja viime aikoina pursotin on ollut lainassa isin avovaimolta. Muilla pursottimilla en suostu työskentelemään, joten eiköhän tämä sijoitus mennyt ihan oikeaan paikkaan.
Perjantaina ei kouluun meno kiinnostanut yhtään, joten lähdimme katsastamaan uuden tee- ja kahvikaupan. Ihana kauppa ja todella kiva myyjä. Teetä ja kahvia oli saatavilla valmiiksi pussitettuina sekä irtona. Testiksi ostettiin Viettelijälle-irtoteetä joka olikin todella hyvää. Ostin kaupasta myös Viken joulukalenteriin jotain, mutta ei siitä sen enempää. ;) Ainiin, teinhän minä vielä ihan ältsin hyvä lohipastaa! Kirjolohisuikaleita paistoin pannulla, keitin pirkan kermapastaa ja sekoitin. Huh huh ku oli hyvää!
Eilen oli vain aamupäivä koulua ja ehdittiinkin kivasti puuhastella yhdessä Matin kanssa. Isin luona käytiin myös ja illalla hemmoteltiin itseämme kebabrullalla, siiderillä, karkilla ja parilla leffalla.
Tänäänkin ollaan ehditty jo käydä katsomassa yhtä taloa. Ei ollut hyvä.

Tällä viikolla on aloitettu joululahjahankinnat. Tai siis tarvikehankinnat. Lankaa siis olen ostanut alennuksesta. Nyt pitäisi vaan miettiä mitä niistä tehdään ja kenelle...

Ei kommentteja: