lauantaina, elokuuta 18, 2007

Mustikkaretki ja muuta ihanaa

Kauppareissulla tarttui mukaan muutakin kuin ruokaa. Prismasta ostin limevihreän lasisen lautasen ja kulhon tarjoiluun, Pikku Myy rasian ja Matille eväsrasian (kuvassa myös aiemmin itselleni ostama eväsrasia). Kirpparilta löytyi kännyteline (töihin, jos raskin viedä), embossausjauhetta, pikkupulloja ja Fiskarsin shapeCutter! Tuhattarvikkeesta ostin vielä lisää noita ihania pikku kirjekuoria.
Kauppareissun jälkeen pakattiin eväät ja sangot mustikkaretkeä varten. Lähtöä tehdessä alkoi tietenkin satamaan vettä mutta päätettiin kuitenkin lähteä katsomaan sataako mustikkapaikalla. Ei satanut, joten painuimme metsään. Vähän ajan päästä alkoi vettä ripsiä ja puhuttiin että kohta lähdetään. Yhtäkkiä vettä ja rakeita tuli taivaan täydeltä ja me lähdettiin juoksemaan autolle. Minulla alkoi huvittamaan tilanne niin paljon että pysähdyin vain nauramaan. Silloin välähti salama ja heti perään jyrähti. Huh, ei paljon naurattanut enää vaan jatkoin juoksemista. Onneksi ei oltu kaukana autolta mutta kyllä minä kastuin ihan alusvaatteita myöten.
Kotona laitetiin heti sauna lämpiämään ja nautittiin eväät kuivana sisällä. Mustikkasaalis jaettiin puoliksi ja sovittiin että kumpikin loihtii jotain herkkua omasta osastaan. Minun osasta tuli piirakka. Illalla on kuulemma tulossa soppaa. :)

3 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Minäkin ostin tänään tuollaisen Pikku Myy -purkin! Aion tehdä siitä uuden nappilootani. Vanha, äidiltä peritty alkaa hajota.

Tuomi kirjoitti...

Terveiset sienimetsästä. Maistelin äskön kanttarellia ruisleivän päällä ja nami oli hyvää. Pussitan sienet ja talvella saadaan sienikeittoa, risottoa ja
kastiketta....

Kati, kirjoitti...

Herkullisen näköistä piirakkaa :)
Olen ekaa kertaa vieraisilla blogissasi, tulin yks kaks yllättäin ihan vahingossa :) Sulla on tosi kauniit ja selkeät sivut!!!!!