maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Täällä taas!

Heipä hei taas kaikille! Viime kirjoituksen jälkeen ollaan käyty poliisiasemalla kuulusteluissa, vietetty Matin synttäreitä, tehty noin parin viikon lomareissu, kotiuduttu ja viety auto pajalle. Nyt pihassa seisoo Aviksen Civikki. :) Sen verran ollaan kruisailtu että ollaan käyty kaupungilla shoppailemassa. Sen puoleen oli vähän huono lomareissu ettei oikein kunnolla tullu shoppailtua mutta jo tänään käytiin korjaamassa asiaa. Yhtä hametta kokeilin ja jäin vielä miettimään ostanko vaikka oli -50% alennuksessa. Kotiin lähtiessä Matti kehoitti käydä hame ostamassa ja kyllähän minä sen ostin kun oli -70% alennuksessa. Heh, oli kierroksen aikana halpunu!

Lomareissu tosiaankin tehtiin autolla, joka juuri ja juuri pysyi kasassa. Ehdittiin nähdä Powerpark, Vaasa, Ideapark, Tampere, Särkänniemi, Jyväskylä, Saarijärvi, Kuhmo ja Salla. Viime metreillä (Kuusamosta) piti vielä ostaa autoon lisävirtaa kun akku päätti sanoa sopimuksen irti kun olimme lähdössä mökiltä.
Tässäpä reissun parhaat palat:
Nyt ollaan tosiaan hyvin kotiuduttu ja olen jo uppoutunut kesän swappeihin. Aloitin kirjoittamaan uutta blogia englanniksi joten swapeista lisää siellä.

1 kommentti:

magenta kirjoitti...

Moikka, sinut on haastettu... tule blogiini katsomaan.