perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Kesä, kesä, kesäkuu!

Tiiättekö mitä se tarkottaa?! Meillä loppu karkkilakko! Oltiin toukokuu syömättä karkkia ja nyt minä saan sen Malacon truly pussin hakea tuolta kaapista! Siis, minähän olen kyllä ostanu karkkia toukokuun aikana mutta tuonne kaappiin minä olen ne hamstrannu.
Nyt kun miettii niin älyttömän nopeesti menee aika. Ei tuo lakkokaan tunnu niin pitkältä. Oikeastaan on aika pelottavaa välillä miten aika lentää. Huoh.

Tämä viikko on ollut melko sähläystä. Alkuviikon viimeistelin harkkatyötä. Keskiviikkona käytiin äitin kanssa puutarhalla niin kuin esittelin jo ja illalla käytin siskoa kampaajalla. Hassua kun sillä on nyt lyhyet hiukset ekaa kertaa. Sopii kyllä tosi hyvin ja väri on hieno, mutta pitää totutella. Isänkin kommentti oli aika hyvä. :)
Eilinen meni huokaistessa ja tänään pitäisi taas tepistä. Pitkä lista tuossa vieressä odottaa. Viikonloppuna on 3 juhlat ja mummin synttärit, joita ei pidetä erityisemmin, ja kortit ja lahjat pitäisi viimeistellä. Myös muutamat kirjeet ja paketit pitäisi saada vietyä postiin.

Postista tuli mieleen paketti, joka tuli keskiviikkona. Tämä on siis Fat quarters fabric swap -paketti joka tuli Usasta. Paljon oli taas ekstraa mukana. Lähetimme paketit parin kanssa samaan aikaan ja samana päivänä oli paketit perillä. Tämä oli kyllä kiva vaihto kun kirjoittelimme paljon vaihdon aikana eli tämä ei ollut vaan paketin vaihtamista.
Nyt on lähdössä maailmalle Perhos-aiheinen swap ja sitten pidän vähän taukoa Flickr swapeista ja keskityn näihin suomalaisiin vaihtoihin.

Nyt kaikki Omituiset Ompelijat mukaan tilkkuvaihtoon/tekeleeseen, jonka kävin juuri julkistamassa.

4 kommenttia:

Ultsi kirjoitti...

Tuo oikeanpuoleinen kangas, löytyykö reunasta valmistajaa ja mallia? On nimittäin aikas kiva.

Kangaskasa kirjoitti...

Kuulostaapa vaihto mukavalle jutulle! Kauniit kankaat olet saanut.

Ultsi kirjoitti...

Kiitos tiedosta!

Marionella kirjoitti...

Huu.. karkkilakko, jopas sä oletkin pystynyt.. että vielä kaappiin ostamaan valmiiksi. Ei onnistuis multa, joten onnitteluni.
Kiva tuo kangasvaihto, vaikka itse en pahemmin ompelekaan... Olis aika hauska tehä joku vaihto jonku ulkomaalaisen kanssa, mutta en tahdo tohtia kun on tuo enklanti vähän puolikielistä.. tai siinähn se harjaantus kun vaan käyttäis sitä... :)
Millonkas seuraava askivaihto?